GA VOOR ONBEPERKTE TOEGANG

VIP PAS CONFIDENCE BOOST CHALLENGE

Ben je klaar om je zelfvertrouwen naar nieuwe hoogten te brengen? Met de VIP Pas voor de Confidence Boost Challenge krijg je exclusieve voordelen die je helpen om je doelen te bereiken en je zelfvertrouwen te versterken.

KOOP DE VIP PAS!
ONBEPERKTE TOEGANG TOT DE VIDEO’S EN WERKBOEKEN

Met de VIP Pas kun je op je eigen tempo de video’s bekijken en ze zo vaak terugkijken als je wilt. Geen haast, geen stress. Leer en groei op jouw eigen tempo.

GA VOOR DE VIP PAS
GRATIS DEELNAME AAN EXCLUSIEVE MASTERCLASS

Ontgrendel jouw innerlijke potentie: wordt meest in zelfontdekking en transformatie van persoon tot bedrijf“, dat is de titel van de exclusieve masterclass. Ontdek je ware potentieel en transformeer je leven. Mis deze kans niet om obstakels te overwinnen, belemmerende overtuigingen los te laten en een leven vol vervulling en succes te creëren!

GA VOOR DE VIP PAS
TOEGANG TOT GRATIS EBOOKS

Als VIP-lid krijg je ook toegang tot enkele gratis ebooks die je helpen bij het versterken van je zelfvertrouwen en het bereiken van succes. Deze waardevolle bronnen zijn speciaal samengesteld om je te ondersteunen op je reis naar zelfontwikkeling.
NIEUW!! De virtuele kennisbank is aan het uitbreiden!! Er komen steeds meer e-books bij! Doe extra voordeel op met deze VIP Pas, om onbeperkte toegang te ontvangen tot iedere (betaalde) e-book naar keuze! 

GA VOOR DE VIP PAS
VIP PAS

GA VOOR DE VIP PAS!

Jouw toekomst begint hier!! Leg de kennis vast en raak het niet meer kwijt. Schaf de VIP Pas voor slechts € 44,00 en win direct! Dit is jouw leven, jouw droom, jouw passie! Die leef je pas op volle kracht, buiten jouw comfortabele bubbel. 
“The magic happens, where the stretch begins!”

Aanmeld VIP PAS CBC (#14)

Als je vooraf een vrijblijvende kennissessie wenst, dan kun je gemakkelijk een afspraak in mijn agenda plannen

Volgende

Ga door naar betaling


No payment items has been selected yet
Online leeromgeving Besloten Facebook Community - Het Virtuele Ondersteuners Platform Maatwerk coaching
KEN JIJ DIT GEVOEL…

Een vlugge schets van herkenning

• Je hebt te maken gehad met tegenslagen in je onderneming en voelt je soms ontmoedigd.
• Je hebt persoonlijke uitdagingen meegemaakt die je zelfvertrouwen hebben aangetast.
• Je worstelt met het vinden van balans tussen werk en gezin, en voelt je soms overweldigd.
• Je hebt gezondheidsproblemen gehad die je energie en focus hebben beïnvloed.

Wat je ook hebt meegemaakt, ik geloof dat je het vermogen hebt om je zelfvertrouwen te herwinnen en je leven in eigen hand te nemen. Met de VIP Pas voor de Confidence Boost Challenge bieden we jou de middelen en begeleiding om dit te bereiken.

“Believe in yourself and all that you are. Know that there is something inside you that is greater than any obstacle.” – Christian D. Larson

Implementatiebegeleiding met het speciale mentorship programma van de VIP Academy Meld je aan voor het Find Your Inner Warrior Programma Het consumeren van kennis omzetten in implementatie in het bedrijf

Investeer in jezelf en neem de regie over je leven terug!

Laat je niet tegenhouden door tegenslagen. Met de VIP Pas voor de Confidence Boost Challenge krijg je de tools en ondersteuning die je nodig hebt om je zelfvertrouwen te herstellen en je leven weer in balans te brengen.
Klik hieronder om je VIP Pas nu aan te vragen en begin direct met het creëren van een leven vol vertrouwen en succes!

Heb je nog vragen? Ik sta altijd voor je klaar om je te helpen. Laten we samen werken aan het versterken van jouw zelfvertrouwen en het creëren van een positieve verandering in jouw leven!

VIP PAS
WIE IS…

LAURA ROOZENDAAL 
TRANSFORMATIECOACH & VIRTUAL BUSINESS MOTIVATOR

Als ervaren transformatiecoach help ik voornamelijk ondernemers die te maken hebben met (gezondheids)uitdagingen in lijf, leven en werk. Ook help ik ondernemers aan een sterker gevoel van zelfvertrouwen, dat nodig is om hun bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Als virtual business motivator help ik mijn klanten om hun persoonlijke en zakelijke obstakels te overwinnen en hun doelen te bereiken, door onder andere kennis en ervaring te delen op een platform voor virtuele ondernemers, bestaande uit inmiddels 1000+ leden.

Jaren ervaring
Met jarenlange ervaring in het begeleiden van ondernemers op het gebied van persoonlijke groei en zakelijk succes, heb ik mij bewezen als een betrouwbare en gepassioneerde coach die haar klanten altijd voorop stelt. Mijn aanpak is persoonlijk, empathisch, oprecht en doelgericht, om zo te helpen bij het stellen van concrete doelen en het creëren van een plan om deze doelen ook daadwerkelijk te bereiken.

Waar een wil is, is een weg Door mijn eigen ervaring als chronisch zieke ondernemer, heb ik mijn motto, ‘Waar een wil is, is altijd een weg’, kunnen implementeren als transformatiecoach. Ik ben hierdoor gespecialiseerd in het begeleiden van ondernemers die te maken hebben met (gezondheids)uitdagingen en stress, en bedrijfseigenaren die behoefte hebben aan meer zelfvertrouwen en veerkracht om hun bedrijf te laten groeien. Mijn klanten zijn altijd onder de indruk van mijn inzichten en mijn vermogen om hen te helpen hun eigen potentieel te ontdekken en te benutten.

Motiveren en activeren In mijn woordenboek staat geen ‘opgeven’. Achter ‘opgeven’, staat misschien zelfs de vertaling: ‘Een manier vinden hoe het dan wel mogelijk is’.
Dat maakt mij als virtual business motivator ook bedreven in het motiveren van ondernemers om hun doelen te bereiken en hun bedrijven te laten groeien, op de manier hoe het wel gaat. Door praktische tips en strategieën te bieden die mijn klanten kunnen gebruiken om hun productiviteit te verhogen, betere beslissingen te nemen en effectiever te communiceren.

Life-, business- & NLP coach
Je hoeft niet geleerd te zijn, om bepaalde kennis over te brengen, maar voor wie het een toegevoegde waarde is:
Niet alleen door mijn persoonlijke ervaring en kennis dat ik heb opgedaan in de jaren door, maar zeker ook door de aanvullende opleidingen die ik heb gevolgd, kan ik mijn passie voor persoonlijke groei en zakelijk succes goed waarborgen.

Ik ben jouw ideale partner als jij op zoek bent naar transformatie en groei om jou en jouw bedrijf naar een gewenst, hoger niveau te brengen!

MELD JE VANDAAG NOG AAN!
Transformatiecoach in business voor motivatie, transformatie, implementatie en activatie

WAT IS DE CONFIDENCE BOOST CHALLENGE

De Confidence Boost Challenge is een programma dat is ontworpen om je zelfvertrouwen te vergroten en je te helpen je doelen te bereiken. Het biedt waardevolle inzichten, strategieën en technieken om je mindset te transformeren en je zelfvertrouwen te versterken, zodat je vol vertrouwen stappen kunt zetten in je persoonlijke en professionele leven.

WAT  HOUDT DE VIP PAS IN?

Met de VIP Pas voor de Confidence Boost Challenge krijg je exclusieve voordelen, waaronder onbeperkte toegang tot de video’s, gratis toegang tot een unieke masterclass ter waarde van €44,00 en toegang tot enkele gratis ebooks. Deze extra’s zijn speciaal ontworpen om je te ondersteunen bij het versterken van je zelfvertrouwen en het bereiken van succes.

HOE KAN IN DE VIP PAS AANVRAGEN?

Het aanvragen van de VIP Pas is eenvoudig. Klik op de knop “Vraag nu je VIP Pas aan” op deze pagina en volg de instructies om je aan te melden. Zodra je je VIP Pas hebt aangevraagd, krijg je direct toegang tot alle exclusieve voordelen en kun je beginnen met het versterken van je zelfvertrouwen.

Heb je nog andere vragen? Neem gerust contact met mij op. We staan klaar om je te helpen op je reis naar zelfvertrouwen en succes!