Zoetermeer
+31625277907
contact@transformatiecoachlaura.nl

Coaching

DAAROM TRANSFORMATIECOACHING

Wanneer we geboren worden bouwen we onbewust patronen op. Het wordt ons geleerd door onze verzorgers, door school, vrienden en allerlei andere factoren die onbewust leiden tot de vorming van de voor jou vertrouwde gewoontes.
Het voelt veilig, alsof je je echt in je eigen bubbel bevindt: jouw comfortzone. Maar op een gegeven moment kun je een verandering opmerken in het veilige gevoel. Het zou kunnen dat er iets in je wordt aangewakkerd, waardoor je vastloopt, waardoor twijfel ontstaat of onzekerheid.

Door de gewoontes op te helderen die niet meer dienstbaar voor je zijn en deze gewoontes te transformeren naar nieuwe gewoontes die écht bij jou passen zul je met de dag meer kunnen genieten van alles dat zich in jouw leven op jouw pad komt.

BEWUSTZIJN

Door bewust te worden van jouw gewoontepatroon, kun je inzicht krijgen welke gewoontes of manieren van doen, nog passen bij jou. En wanneer je hiervan bewust bent, kun je deze transformeren naar nieuwe gewoonten die jou weer verder zullen brengen.

BLOKKADES

Gewoontepatronen, of leefpatronen, kunnen uit zichzelf transformeren door invloeden van buitenaf. Door een persoon, omgeving, maar ook gebeurtenissen die kleine of grote impact op je hebben.
Er kunnen blokkades ontstaan die invloed krijgen op je denkwijze, emotie, gedrag, etc.

TRAJECTEN

Om niet alleen JOU, maar zoveel andere mensen te kunnen bereiken die mijn hulp kunnen gebruiken heb ik verschillende trajecten in mijn aanbod. Natuurlijk help ik je ook graag 1-op-1, maar weet dat je jezelf ook kunt transformeren, door bijvoorbeeld het traject: Zet jezelf voorop of het Vitaliteitsprogramma, waarbij je bewust wordt van oude gewoonten, belemmerende patronen, je bewust wordt van je eet- en leefpatroon, balans leert inbouwen in je drukke leven en in alle waarschijnlijkheid een transformatie ondergaat van binnenuit naar buiten toe. Maar weet dat ik ervoor opensta om met jou in gesprek te gaan in wat ik jou nog eventueel nog meer kan bieden. Maak gerust een afspraak via *(link naar afsprakenplanner)*

ZET JEZELF VOOROP

Jezelf vergeten, voorbij lopen, niet weten hoe je alle ballen in de lucht moet houden, te vaak ‘Ja’ zeggen, het lijkt soms niet op te houden. 
Maar het houdt ooit wel op. Het vervelende daarin is dat jij daar de dupe van zult zijn, net als jouw dierbare omgeving. 

Hoe zou het voor jou zijn om de controle weer terug te krijgen? Om jezelf weer meer te waarderen? Kortom: jezelf weer voorop te zetten? 

Neem de regie weer terug in je eigen leven met deze snelcursus, gebaseerd op het e-book: Zet jezelf voorop!

Minicursus

VITALITEITSPROGRAMMA

In het kader van gezond ondernemen, staat vitaliteit natuurlijk voorop. Wanneer je niet lekker in je vel zit, ongezond eet of leeft of al met gezondheidsuitdagingen te maken hebt, dan wordt het tijd om het roer om te gooien.

Of je nu wenst af te vallen, wilt aankomen, je sportprestaties wilt verbeteren of je fitter wilt voelen. Met goede begeleiding is dat echt mogelijk. Het is ook belangrijk om niet alleen je doel te behalen, maar het in balans houden daarvan is misschien wel de grootste uitdaging. En soms kun je dat gewoon niet alleen…
Daarom gun ik jou de ondersteuning die jij nodig hebt. Zie het als leren fietsen:
Ik help je op weg met zijwieltjes. Wanneer je eraan toe bent halen we de zijwieltjes eraf. En wanneer je er echt klaar voor bent, laat ik je langzaam los zodat je het alleen kunt proberen. Maar als het dan alsnog niet helemaal lukt, dan sta ik klaar voor je.

Vitaliteitsprogramma

1-op-1 BOOST YOUR BUSINESS

Het doel van de Boost your Business coaching is dat ik je bijsta in de ups & downs van het ondernemen.
Loop je bijvoorbeeld vast? Zit je niet lekker in je vel? Behoefte aan het leegmaken van je hoofd? Tell me about it!
Die motivatie of inspiratie die er bij jou misschien op een bepaalde manier aan ontbreekt, daarvoor kun je beroep doen op mij.
Want je staat er niet alleen voor. Een frisse blik, is soms net wat je nodig hebt.

Afhankelijk van je hulpvraag scan ik bijvoorbeeld je website door, praten we over je persoonlijke doelen/valkuilen/knelzitters, leer ik je statistieken lezen (want hé, misschien gaat het helemaal niet zo rot als dat het aanvoelt en ligt het ergens anders), kijken we naar financiële investeringen die je beter niet (meer) of juist wel kunt doen, werken we aan je vitaliteit, etc. Belangrijkste doel, is jouw doel!
Maak je hoofd leeg, profiteer van de hulp die ik je kan bieden en vind de kracht weer terug in jezelf.
Zelfstandig ondernemen kent zoveel voordelen, maar laten we niet vergeten dat het niet altijd rozengeur & manenschijn is.
Balans is de key en daar kan ik je uitstekend in bijstaan!

Dit traject duurt 3-6 maanden.

1-op-1 Boost Your Business

VIRTUEEL ONDERSTEUNEN DOE JE ZO!

In deze academy je als viruteel ondersteuner (to be) hoe je jouw bedrijf kunt opzetten of kunt laten doorgroeien naar de next level. Dit gebeurt in maar liefst 15 modules, waaronder: ondernemersplan, financiële mindset, branding, marketing en zichtbaar naar buiten, contracten, wat regel je bij de KvK, etc. 

Deze academy is een initiatief van Het Virtuele Ondersteunersplatform, waar mijn compagnon Liek en ikzelf eigenaar van zijn. 

Virtueel Ondersteunen Doe Je Zo!

HET VIRTUELE ONDERSTEUNERS PLATFORM

COMMUNITY
Joehoe, kom je maar niet vooruit?Laten we samen de oorzaak achterhalen én aanpakken!

Transformeer jouw leven, zodat je je lekkerder in je vel voelt, beter presteert en grotere winsten behaalt.

Boek direct een gratis en vrijblijvende sessie, via: Contact met Transformatiecoach Laura

"Niets zal veranderen, wanneer je zelf geen actie onderneemt"