Zoetermeer, Nederland
+31 6 252 77 907
contact@transformatiecoachlaura.nl

Coaching

DAAROM TRANSFORMATIECOACHING

Wanneer we geboren worden bouwen we onbewust patronen op. Het wordt ons geleerd door onze verzorgers, door school, vrienden en allerlei andere factoren die onbewust leiden tot de vorming van de voor jou vertrouwde gewoontes.
Het voelt veilig, alsof je je echt in je eigen bubbel bevindt: jouw comfortzone. Maar op een gegeven moment kun je een verandering opmerken in het veilige gevoel. Het zou kunnen dat er iets in je wordt aangewakkerd, waardoor je vastloopt, waardoor twijfel ontstaat of onzekerheid.

Door de gewoontes op te helderen die niet meer dienstbaar voor je zijn en deze gewoontes te transformeren naar nieuwe gewoontes die écht bij jou passen zul je met de dag meer kunnen genieten van alles dat zich in jouw leven op jouw pad komt.

BEWUSTZIJN

Door bewust te worden van jouw gewoontepatroon, kun je inzicht krijgen welke gewoontes of manieren van doen, nog passen bij jou. En wanneer je hiervan bewust bent, kun je deze transformeren naar nieuwe gewoonten die jou weer verder zullen brengen.

BLOKKADES

Gewoontepatronen, of leefpatronen, kunnen uit zichzelf transformeren door invloeden van buitenaf. Door een persoon, omgeving, maar ook gebeurtenissen die kleine of grote impact op je hebben.
Er kunnen blokkades ontstaan die invloed krijgen op je denkwijze, emotie, gedrag, etc.

Die verd*mde comfortzone ook altijd!

Al klinkt het superlogisch, vanzelfsprekend is het kennelijk niet.  Buiten de comfortzone gebeuren de meest magische dingen. De transformatie vindt toch echt daarbuiten plaats, evenals de groei, waar je ongetwijfeld enorm naar zal verlangen. 

“Als je altijd hetzelfde blijft doen, als wat je nu doet, dan zal er niets veranderen in waar je naar verlangd”

Maar weten dat je dingen wilt veranderen, dat is één ding. Het werkelijk gaan veranderen, dus het inzetten van de transformatie, dat is een tweede. Het is bijna niet haalbaar om dit alleen te doen. En dat hoeft ook zeker niet.  Laat mij als Transformatiecoach jou helpen, door te kijken wat goed gaat, beter kan en omgeschopt mag worden. 

STRATEGIESESSIEPLAN EEN INTAKE
Quote over Transformatie - Transformatiecoach Laura

Trajecten in het kort

De één noemt het traject, de ander programma, ik bedoel er simpelweg dit mee: de tools en mogelijkheden om jou te transformeren naar een betere, zelfverzekerdere en succesvollere ondernemer. 
Hieronder zie je in het kort de mogelijkheden die er zijn. 

Transform YOUR Business

Het doel van de Transform Your Business is dat ik je 1-op-1 bijsta in de ups & downs van het ondernemen.
Loop je bijvoorbeeld vast? Zit je niet lekker in je vel? Behoefte aan het leegmaken van je hoofd? Toe aan next level, maar je weet niet hoe? Uitdaging kwijt in het ondernemen? Tell me about it!

WERK SAMEN MET MIJ
Find Your Inner Warrior

Het Find your inner warrior programma is hier om je te helpen je innerlijke kracht te ontdekken en te ontwikkelen. Door deskundige coaching (gecombineerd groep + individueel) bied ik begeleiding en ondersteuning bij het opbouwen van mentale en fysieke veerkracht, het ontwikkelen van zelfvertrouwen en het vinden van jouw innerlijke kracht. Met behulp van bewezen technieken uit de psychologie, mindfulness en zelfverdediging, zul je leren om te gaan met uitdagingen en obstakels op een manier die jouw kracht en veerkracht versterkt. M

FIND YOUR INNER WARRIOR!
MotiVAction Groep

Vanuit
Het Virtuele Ondersteuners Platform, is de MotiVAction Groep opgericht. 
Heb je er genoeg van om zelf het wiel opnieuw te willen uitvinden? Mis je het ‘gewone ouwehoeren met je collega’s’, bij de koffieautomaat? En wil je gemotiveerd blijven door in ieder de gewenste doelen te behalen? Dan is dit écht iets voor jou!

MEER INFO…
De meest uitgebreide Academy

Ook dit is opgestart vanuit de wensen en verlangen van Het Virtuele Ondersteuners Platform. Maar ook als startende ondernemer, het doorgroeien met je bedrijf en het verbreden van jouw algehele kennis, kun je deze academy volgen. 
Kies voor de 15 modules in de Kickstart Business Academy, of stel jouw eigen modules samen.

KICKSTART BUSINESS ACADEMY

HET VIRTUELE ONDERSTEUNERS PLATFORM

Je hebt het ondertussen vast in de gaten: Transformatiecoach Laura en Het Virtuele Ondersteuners Platform lopen parallel aan elkaar en door elkaar met deze eigenaar aan kop: c’est moi. 
Ben jij een virtuele ondersteuner die zich herkent in één van de volgende functies: virtual assistant, webdesigner, grafisch vormgever, SEO expert, boekhoudkundige duizendpoot, community manager, marketing specialist, SEA Adviseur, etc.? Dan ben jij meer dan welkom om te connecten in de besloten Facebook Groep voor Virtuele Ondersteuners.

COMMUNITY