Zoetermeer, Nederland
+31 6 252 77 907
contact@transformatiecoachlaura.nl

Transform Your Business

Van uitdagingen naar succes met de mindset die jou verder brengt!

Bekijk hier de TRANSFORMATIES

Als ondernemer begrijp ik hoe uitdagend het kan zijn om je bedrijf op het volgende niveau te krijgen. Helemaal als je worstelt met uitdagingen die jouw plannen in de weg staan tussendoor. Soms heb je extra ondersteuning nodig om vooruit te komen.

Transform Your Business
biedt persoonlijke coaching en trainingen om jou te helpen groeien, of je nu worstelt met motivatie, vertrouwen in jezelf of bedrijfsresultaten.

Ook als je chronische uitdagingen ervaart, bijvoorbeeld in de gezondheid, sta ik voor je klaar.

De programma’s zijn afgestemd op jouw individuele behoeften en ik help je bij het vinden van een positieve mindset en het overwinnen van obstakels.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hieronder de prijslijst en ontdek welk programma het beste bij jou past. Samen gaan we aan de slag om jou en je bedrijf te laten groeien.

Ultra Transformation

€ 2.222,00

Excl. BTW | voor 20 weken | of € 444,40 excl. btw per maand (5x)

  • Deep Dive Strategiesessie á 2,5 uur t.w.v. € 222,00 excl. btw
  • 10x Coachcall á 45 min**
  • Business- en marketing screen
  • Focus on your goal – doelbepaling en richting daarvan
  • Strategische analyse (SEO screen inbegrepen)
  • Start-up online adverteren
  • Set-up e-mailcampagne (content screen)
  • Incl. gerichte en uitdagende opdrachten
  • Incl. ’24/7′ contact via WhatsApp
Start vandaag!

** Extra tijd wordt achteraf gefactureerd

Transformatie begint niet door te wachten
Hak die knoop door en neem actie om jouw dromen te realiseren

Ben je klaar om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen? Boek dan vandaag nog een Deep Dive Sessie en ontdek hoe je jouw bedrijf een boost kunt geven. Tijdens deze persoonlijke sessie bespreken we jouw huidige uitdagingen en doelen, en krijg je concrete inzichten en strategieën om jouw bedrijf te laten groeien.

Wacht niet langer – boek nu jouw DEEP DIVE STRATEGIESESSIE en creëer de toekomst waar je naar verlangt!

Deep Dive Strategie Sessie (#7)

Betaling

Hier gaan we verder met de betaling


STA NIET STIL, KOM IN ACTIE!

Gun jouw business een TRANSFORMATIE

Ben je een ondernemer die uitdagingen ervaart, zoals: gebrek aan motivatie, vertrouwen in jezelf en twijfels over hoe je verder moet met je bedrijf?

Dan ben je niet alleen!
Veel ondernemers hebben deze ups en downs en het is normaal om af en toe vast te lopen. Maar hoe kom je weer in de flow en krijg je je bedrijf op het volgende niveau?

Transform Your Business is er om je te helpen. Als ondernemerscoach sta ik voor je klaar om je bij te staan in de uitdagingen die je ervaart. Of je nu behoefte hebt aan een frisse blik, inspiratie of motivatie, ik ben er voor jou!

Misschien voel je dat je meer uit je bedrijf kunt halen, maar weet je niet hoe. Of je werkt teveel uren en haalt er te weinig uit. Wellicht heb je wel vertrouwen in jezelf, maar ontbreekt het aan de kracht om door te zetten.
Of ben je simpelweg toe aan een leeg hoofd. Het zijn allemaal uitdagingen die ondernemers tegenkomen.

Ik ben er om je te helpen deze uitdagingen aan te gaan. Samen kijken we naar hoe je je bedrijf op het volgende niveau kunt krijgen en hoe je het beste uit jezelf kunt halen.

Want ondernemen is een avontuur en het is belangrijk om elkaar te ondersteunen en te inspireren.
Dus, loop je vast in het ondernemen of zoek je inspiratie en motivatie?

Neem contact op met mij en samen zorgen we ervoor dat jij en je bedrijf weer groeien en bloeien.

Boek hieronder direct jouw Deep Dive Strategiesessie of kijk verder voor de Do It Yourself Kickstart leerprogramma’s. 

START YOUR BOOST!

Plan direct een afspraak in !!
Het 1e oriënterende gesprek is ALTIJD gratis!

HOE HET WERKT?

In het kort:
✓ We plannen een intakegesprek waarbij ik je voorafgaand enkele formulieren toezend om in te vullen
✓ Stuur deze uiterlijk 24 uur voor de afspraak aan mij retour, zodat ik een concreter beeld heb hoe ik jou mogelijk kan helpen.

✓ Tijdens de intake bespreken we jouw knelpunten, beren op de weg en torenhoge bergen, waardoor jij de stip aan de horizon eventjes niet meer in het zicht hebt. Nu kan ik je helaas niet garanderen dat ik je na 1 afspraak geholpen heb. Wish I could! De Deep Dive Strategiesessie is overigens wel een intensieve sessie waarna je op stevige voet weer verder kunt
✓ Daarom is het goed om te weten dat ik van jou dan ook verwacht dat je de volledige commitment kan bieden om bijgestaan te worden.

Ben je gemotiveerd genoeg? Dan kun je rekenen op minstens 6 sessies of min. 12 sessies als je gaat voor een Transformatie Programma. Anyway, het is aan jou!

✓ Na de intake plannen we 1 of meerdere vervolgasfpraken. Voor ieder vervolg geef ik je huiswerk mee. Hé, je wilt je doel behalen toch?

Maak hier jouw afspraak voor het gewenste programma

INTAKEGESPREK

ENKELE VOORBEELDEN

Nu vraag je je misschien af of het wat concreter kan? Ja, dat kan! Hieronder staan enkele voorbeelden waarmee ik jou in een 1-op-1 (boost) traject van dienst kan zijn.

BETERE ZICHTBAARHEID

Door goed zichtbaar te zijn op het World Wide Web, zullen oude en nieuwe klanten of leads jouw onderneming (blijven) benaderen en volgen.

Websitecheck
Welke boodschap geef je eigenlijk af met jouw website? Hoe ontvangt jouw doelgroep jouw website? Komen de juiste klanten er wel op af? Aan de hand van een zorgvuldige screening werken we samen aan een vernieuwde stevige website.

MINDSETSHIFT

Ondernemen is ontzettend leuk, maar het kan veel van je vergen. Helemaal als je te maken hebt met uitdagingen. Door ziekte, tijdelijk of chronisch, door een druk gezin, familie omstandigheden, etc. Wat er ook nog meer aan de hand is, logisch dat je het niet meer goed ziet hoe nu verder.

Neem mij als transformatiecoach in handen en we pakken deze uitdagingen samen aan. 

Want weet je nog:
– Waar een wil is, is altijd een weg 😉

BUITEN DE COMFORTZONE

Online onzekerheid is een bekend fenomeen onder (virtuele) ondernemers. Daarnaast blijkt timemanagement en doorzettingsvermogen soms ook een uitdaging, zeker als je niet lekker in je vel zit of te maken hebt met gezondheidsuitdagingen. Met de juiste mindset en als het ware een ‘druk op de reset knop’, stellen we prioriteiten, maken we een strakke planning en ontdoen we jou van belemmerende overtuigingen.

TWIJFEL

Sta je wel eens op met het gevoel: “Waar ben ik nu eigenlijk mee bezig?” Bekruipt jou het gevoel weleens dat je misschien toch maar liever weer in loondienst wilt werken? 
Oei, laten we dan eens flink onder de loep nemen. Waar gaat het mis of wat ontbreekt er aan motivatie. 
We gaan ermee aan de slag om dat ondernemersvlammetje weer te laten branden. 

Van chaos tot rust, van rust tot motivatie, van motivatie tot actie!

GELOOF IN KANSEN

Waar een wil is, is een weg. In welke situatie je ook zit. Samen speuren we de mogelijkheden op en pakken we de onmogelijkheden aan

VERSLA DE INNERLIJKE CRITICUS

Laat niemand je vertellen hoe je het moet doen, wat je moet doen of je het überhaupt doet. Geloof in je eigen bestaan en je eigen kracht. 
Ook jouw interne stemmen hoeven niet jouw presteren te beïnvloeden

MOTIVATIE EN ACTIVATIE

Weet je niet hoe je het allemaal doen moet? Is het chaos in je hoofd? Te weinig tijd?
Jep, ook dan zit je hier goed. Laten we samen kijken naar jouw tijdsplanning i.c.m. jouw persoonlijke capaciteit. 
Die weegschaal brengen we weer in balans door het op verschillende lagen aan te pakken.