FIND YOUR INNER WARRIOR PREVIEW

Ontdek je Innerlijke Warrior en transformeer je ondernemerschap met het exclusieve Find Your Inner Warrior programma! Speciaal ontworpen voor ondernemers die worstelen met onzekerheden, uitdagingen en zelfs gezondheidsproblemen, biedt dit programma een unieke kans om te stoppen met zaken doen op een manier die niet bij jouw leefstijl past.

PAK JOUW KANS
Dit is jouw moment om jouw succes te behalen op een manier die volledig bij jou past. En het beste nieuws is dat dit geweldige programma NU wordt aangeboden tegen een ongelofelijke spotprijs van slechts €111,00 inclusief BTW (oorspronkelijke waarde: €1.111,00 exclusief BTW)!

DE INHOUD
Wat kun je verwachten van het ´Find Your Inner Warrior programma preview´? Je zult deelnemen aan een inspirerend traject van 1 maand (4 weken), waarin een combinatie geboden wordt van groepssessies en individuele begeleiding. Je zult leren hoe je jouw onzekerheden kunt overwinnen, uitdagingen kunt aangaan en jouw gezondheid en welzijn kunt optimaliseren, allemaal met de focus op het bereiken van succes op jouw eigen unieke manier.

Ik geloof in de kracht van samenwerken, gelijkgestemden en individuele groei, daarom is dit programma opgesteld om jou te ondersteunen bij elke stap van je reis. Als ervaringsdeskundige en expert in het coachingsvak word je begeleid en gemotiveerd, terwijl je samen met gelijkgestemde ondernemers werkt aan het ontdekken van jouw innerlijke kracht en het realiseren van jouw zakelijke doelen.
Aarzel niet langer en grijp deze buitengewone kans om jouw ondernemerschap naar een hoger niveau te tillen. Meld je nu aan voor het Find Your Inner Warrior programma en ontdek hoe je jouw succesvolle pad kunt bewandelen op een manier die bij jouw leefstijl past.

MAAR DAT IS NOG NIET ALLES… Als je je naar aanleiding van deze kennismakende spotprijs aanmeldt voor gehele programma van 12 weken, ontvang je niet alleen toegang tot het volledige Find Your Inner Warrior programma, maar verreken ik ook de aangekochte spotprijs met de volledige waarde van €1.111,00 excl. BTW.

Daarnaast krijg je als bonus 2 A La Carte academy modules naar keuze, waarbij je jouw kennis kunt verrijken. Deze zelf uit te kiezen ´A La Carte´ heeft een waarde vanaf €99,00 per module!

Let op: Beperkte plaatsen beschikbaar.
*Algemene voorwaarden van toepassing.

Aanmeld Find Your Inner Warrior PREVIEW (#8)

Als je vooraf een vrijblijvende kennissessie wenst, dan kun je gemakkelijk een afspraak in mijn agenda plannen

Volgende

Ga door naar betaling


No payment items has been selected yet
PROGRAMMA IN HET KORT

Laat je innerlijke krijger ontwaken en bereik onverslaanbare hoogten met Find Your Inner Warrior!

Ontketen je innerlijke krijger en overwin elke uitdaging met Find Your Inner Warrior – het baanbrekende programma dat kracht, wijsheid en persoonlijke groei combineert. Word de meester van je lot en ontdek je ware potentieel. Meld je nu aan en bereid je voor op een transformatieve reis.

INNERLIJKE KRACHT

Het programma helpt je om je innerlijke kracht te ontdekken en te ontwikkelen, zodat je beter bestand bent tegen uitdagingen en obstakels in het leven

TRANSFORMATIE

Find Your Inner Warrior is ontworpen om een transformatieve ervaring te bieden, waarin je jezelf opnieuw uitvindt en persoonlijk groeit

DOORZETTINGSVERMOGEN

Door deel te nemen aan dit programma, ontwikkel je doorzettingsvermogen en leer je hoe je moeilijke situaties kunt overwinnen

ZELFVERTROUWEN

Het programma helpt je om je zelfvertrouwen te vergroten en je ware potentieel te ontdekken, zodat je het leven met meer moed en vastberadenheid tegemoet kunt treden

Meld je vandaag nog aan & word die krijger!

Aanmeld Find Your Inner Warrior PREVIEW (#8)

Als je vooraf een vrijblijvende kennissessie wenst, dan kun je gemakkelijk een afspraak in mijn agenda plannen

Volgende

Ga door naar betaling


No payment items has been selected yet
KEN JIJ DIT GEVOEL…

Alsof je op een bekende weg rijdt, waarop je continu wordt omgeleid…

Stel: Je rijdt ergens op een bekende weg, waar je al zo vaak overheen bent gereden, dat je er gewoon van kunt dromen. Terwijl je de route uit je hoofd kent, stuit je op een gegeven moment tegen een wegafzetting: werkzaamheden!
Je vervolgt de weg dat op de borden staat voorgesteld als omleiding, maar ook daar stuit je weer op een wegafzetting. Bijvoorbeeld door een omgevallen boom, of een auto met pecht, iets waar jij geen invloed op hebt. Je navigatie blijft zoeken naar een alternatieve route, want stiekem weet je zelf eigenlijk even niet zo goed meer hoe je het snelste op de plaats van bestemming moet komen.
Je spreekt jezelf toe dat je het gewoon moet weten, want je hebt het toch vaker gereden immers! Maar toch onstaat er desondanks lichte paniek: hoe ga je er nu komen?
Na je een klein moment in de paniekmodus te begeven, besluit je dan toch maar de auto aan de kant te zetten en het iemand te vragen die net met de hond langsloopt.

En ja hoor, dat resulteert erin dat je de weg weer kunt herpakken naar huis.

Als jij het bovenstaande herkent en het kunt vertalen naar de status, wens en het verlangen van je bedrijf,
dan heet ik je van harte welkom in het programma


Meld je aan voor het Find Your Inner Warrior Programma

VOOR WIE?

DIT PROGRAMMA IS VOOR EENIEDER DIE ZICH HERKENT IN HET VOLGENDE:
– onzeker, moeite om zichtbaar te zijn;

– voelt weerstand om uit de comfortbubbel te komen;
– heeft langdurig te maken met een ziekte of andere uitdaging wat de leefstijl, alsook denkwijze beïnvloedt;
– voelt de behoefte om authentiek te ondernemen en een bedrijf op te bouwen dat volledig in lijn is met de eigen waarden en levensstijl;
-verlangt naar een krachtige mindset en strategieën om angsten en twijfels te overwinnen en vol vertrouwen de volgende stappen te zetten;
– heeft behoefte aan een ondersteunende en stimulerende omgeving waarin gelijkgestemde ondernemers samenwerken en elkaar inspireren;
– verlangt naar persoonlijke groei en ontwikkeling, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak;
– wil leren hoe om te gaan met de uitdagingen en beperkingen die voortkomen uit ziekte of andere levensuitdagingen, en deze om te zetten in kracht en veerkracht;
– zoekt naar praktische tools en technieken om een gezonde work-life balance te creëren en prioriteiten te stellen op basis van persoonlijke behoeften en waarden;
– wil leren hoe te gedijen in een competitieve zakelijke omgeving zonder de eigen identiteit en integriteit te verliezen.

Roepen bovenstaande herkeninningspunten gevoelens op waar je je verdrietig, overwhelmed, erkend, gemotiveerd of enthousiast bij voelt? Is het nu echt klaar met het steeds terugvallen in een oud patroon van vastlopen, terugtrekken, onzeker zijn of redenen zoeken waarom je geen van slagen hebt?


Lief mens, meld je dan alsjeblieft aan voor deze kennismakende preview met het Find Your Inner Warrior Programma.

Nice quote

Pijn ervaren of ziek worden is onvermijdelijk, 
Lijden is optioneel

Ben jij net als ik klaar met het leven “LIJDEN” en klaar om het leven te “LEIDEN”
Let’s do this, laten we op onderzoek gaan hoe we jouw pad kunnen vervolgen op de manier wat wél bij jou past!

WIE IS…

LAURA ROOZENDAAL 
TRANSFORMATIECOACH & VIRTUAL BUSINESS MOTIVATOR

Als ervaren transformatiecoach help ik voornamelijk ondernemers die te maken hebben met (gezondheids)uitdagingen in lijf, leven en werk. Ook help ik ondernemers aan een sterker gevoel van zelfvertrouwen, dat nodig is om hun bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Als virtual business motivator help ik mijn klanten om hun persoonlijke en zakelijke obstakels te overwinnen en hun doelen te bereiken, door onder andere kennis en ervaring te delen op een platform voor virtuele ondernemers, bestaande uit inmiddels 1000+ leden.

Jaren ervaring
Met jarenlange ervaring in het begeleiden van ondernemers op het gebied van persoonlijke groei en zakelijk succes, heb ik mij bewezen als een betrouwbare en gepassioneerde coach die haar klanten altijd voorop stelt. Mijn aanpak is persoonlijk, empathisch, oprecht en doelgericht, om zo te helpen bij het stellen van concrete doelen en het creëren van een plan om deze doelen ook daadwerkelijk te bereiken.

Waar een wil is, is een weg Door mijn eigen ervaring als chronisch zieke ondernemer, heb ik mijn motto, ‘Waar een wil is, is altijd een weg’, kunnen implementeren als transformatiecoach. Ik ben hierdoor gespecialiseerd in het begeleiden van ondernemers die te maken hebben met (gezondheids)uitdagingen en stress, en bedrijfseigenaren die behoefte hebben aan meer zelfvertrouwen en veerkracht om hun bedrijf te laten groeien. Mijn klanten zijn altijd onder de indruk van mijn inzichten en mijn vermogen om hen te helpen hun eigen potentieel te ontdekken en te benutten.

Motiveren en activeren In mijn woordenboek staat geen ‘opgeven’. Achter ‘opgeven’, staat misschien zelfs de vertaling: ‘Een manier vinden hoe het dan wel mogelijk is’.
Dat maakt mij als virtual business motivator ook bedreven in het motiveren van ondernemers om hun doelen te bereiken en hun bedrijven te laten groeien, op de manier hoe het wel gaat. Door praktische tips en strategieën te bieden die mijn klanten kunnen gebruiken om hun productiviteit te verhogen, betere beslissingen te nemen en effectiever te communiceren.

Life-, business- & NLP coach
Je hoeft niet geleerd te zijn, om bepaalde kennis over te brengen, maar voor wie het een toegevoegde waarde is:
Niet alleen door mijn persoonlijke ervaring en kennis dat ik heb opgedaan in de jaren door, maar zeker ook door de aanvullende opleidingen die ik heb gevolgd, kan ik mijn passie voor persoonlijke groei en zakelijk succes goed waarborgen.

Ik ben jouw ideale partner als jij op zoek bent naar transformatie en groei om jou en jouw bedrijf naar een gewenst, hoger niveau te brengen!

MELD JE VANDAAG NOG AAN!
Laura Roozendaal Transformatiecoach en Virtual Business Motivator

JOUW INVESTERING

Het Find Your Inner Warrior programma is de investering waard omdat het je de tools, ondersteuning en begeleiding biedt om je persoonlijke groei te stimuleren, obstakels te overwinnen en je eigen potentieel te benutten. Het programma is ontworpen door experts op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en coaching en biedt een transformatieve ervaring die je leven voor altijd zal veranderen. Het vergroot je zelfvertrouwen, veerkracht en succes, en is daarmee een waardevolle investering in jezelf en je toekomst.

BONUS: Eigenlijk is dit fantastische programma een mix van ‘Boost Your Business‘, ‘De MotiVAction Groep‘ én ‘Zet jezelf voorop!

Laten we jouw inner warrior ontmoeten!

Aanmeld Find Your Inner Warrior (#6)

Als je vooraf een vrijblijvende kennissessie wenst, dan kun je gemakkelijk een afspraak in mijn agenda plannen

FIND YOUR INNER WARRIOR

€ 111,00

incl. btw – voor 1 maand (4 weken)

  • Mindfulness ondernemen
  • Groeistrategie
  • Individuele & groepscoaching
  • Zelfreflectie
  • Community
  • EFT Sessies + NLP Methodiek + Visualisaties
  • Krachtige methoden om de innerlijke criticus te verslaan
FIND YOUR INNER WARRIOR

Plan een vrijblijvende kennissessie

Liever eerst kennismaken? Natuurlijk, dat is geen enkel probleem! 
Laten samen een virtuele kop koffie of thee drinken. Je kunt je brandende vragen aan mij stellen en ik licht het programma vrijlbijvend aan je toe.

LET’S TALK

Een krachtige boodschap aan jouw inner warrior

Ik wil je graag iets belangrijks vertellen: jij mag er zijn, precies zoals je bent. Ongeacht je achtergrond, je capaciteiten, je prestaties of je fouten, jij bent waardevol en belangrijk.

Het kan soms moeilijk zijn om jezelf te zien als waardevol, vooral als je geconfronteerd wordt met uitdagingen, afwijzingen of teleurstellingen. Maar weet dat dit geen afbreuk doet aan je waarde als mens. Iedereen heeft zijn of haar eigen unieke kwaliteiten en talenten die bijdragen aan de wereld om ons heen.

Misschien voel je je soms onzeker over jezelf, of vind je het lastig om jezelf te accepteren zoals je bent. Maar ik wil je aanmoedigen om te proberen jezelf te zien zoals anderen jou zien – als een waardevol en uniek persoon.
Jij bent de enige persoon die bepaalt hoe je over jezelf denkt en hoe je jezelf waardeert. Dus wees vriendelijk voor jezelf en geef jezelf toestemming om te zijn wie je bent, zonder te streven naar perfectie of te voldoen aan de verwachtingen van anderen.

Laat jezelf zien, met al je zwaktes en sterktes. Accepteer jezelf en waardeer jezelf om wie je bent. Je mag er zijn en je bent belangrijk.
Dus wees trots op jezelf en blijf streven naar het vervullen van je dromen en doelen.

Krachtige boodschap aan jouw inner warrior