Zoetermeer, Nederland
+31 6 252 77 907
contact@transformatiecoachlaura.nl

Find Your Inner Warrior

PROGRAMMA IN HET KORT

Laat je innerlijke krijger ontwaken en bereik onverslaanbare hoogten met Find Your Inner Warrior!

Ontketen je innerlijke krijger en overwin elke uitdaging met Find Your Inner Warrior – het baanbrekende programma dat kracht, wijsheid en persoonlijke groei combineert. Word de meester van je lot en ontdek je ware potentieel. Meld je nu aan en bereid je voor op een transformatieve reis.

INNERLIJKE KRACHT

Het programma helpt je om je innerlijke kracht te ontdekken en te ontwikkelen, zodat je beter bestand bent tegen uitdagingen en obstakels in het leven

TRANSFORMATIE

Find Your Inner Warrior is ontworpen om een transformatieve ervaring te bieden, waarin je jezelf opnieuw uitvindt en persoonlijk groeit

DOORZETTINGSVERMOGEN

Door deel te nemen aan dit programma, ontwikkel je doorzettingsvermogen en leer je hoe je moeilijke situaties kunt overwinnen

ZELFVERTROUWEN

Het programma helpt je om je zelfvertrouwen te vergroten en je ware potentieel te ontdekken, zodat je het leven met meer moed en vastberadenheid tegemoet kunt treden

Meld je vandaag nog aan & word die krijger!

Aanmeld Find Your Inner Warrior (#6)

Als je vooraf een vrijblijvende kennissessie wenst, dan kun je gemakkelijk een afspraak in mijn agenda plannen

KEN JIJ DIT GEVOEL…

Alsof je op een bekende weg rijdt, waarop je continu wordt omgeleid…

Stel: Je rijdt ergens op een bekende weg, waar je al zo vaak overheen bent gereden, dat je er gewoon van kunt dromen. Terwijl je de route uit je hoofd kent, stuit je op een gegeven moment tegen een wegafzetting: werkzaamheden!
Je vervolgt de weg dat op de borden staat voorgesteld als omleiding, maar ook daar stuit je weer op een wegafzetting. Bijvoorbeeld door een omgevallen boom, of een auto met pecht, iets waar jij geen invloed op hebt. Je navigatie blijft zoeken naar een alternatieve route, want stiekem weet je zelf eigenlijk even niet zo goed meer hoe je het snelste op de plaats van bestemming moet komen.
Je spreekt jezelf toe dat je het gewoon moet weten, want je hebt het toch vaker gereden immers! Maar toch onstaat er desondanks lichte paniek: hoe ga je er nu komen?
Na je een klein moment in de paniekmodus te begeven, besluit je dan toch maar de auto aan de kant te zetten en het iemand te vragen die net met de hond langsloopt.

En ja hoor, dat resulteert erin dat je de weg weer kunt herpakken naar huis.

Als jij het bovenstaande herkent en het kunt vertalen naar de status, wens en het verlangen van je bedrijf,
dan heet ik je van harte welkom in het programma


Meld je aan voor het Find Your Inner Warrior Programma

WAAROM FIND YOUR INNER WARRIOR?

Omdat ik erin geloof dat waar een wil is, ook een weg is. En omdat ik weet dat het niet vanzelfsprekend is om die weg te vinden. Door middel van de juiste handvaten en begeleiding, plus steun van gelijkgestemden, zal het al een stuk makkelijker gaan. Het gevoel dat je er niet alleen voor staat en weten dat anderen ook hun uitdagingen hebben doorstaan, schept niet alleen een band. Het moedigt ook aan om je best te doen, op de manier zoals het voor jou wel mogelijk is en zo ook de vruchten afwerpt.

TRANFSORMATIE IS MEER DAN VERANDEREN
De basis is het vasthouden van de transformatie, waarbij bewustwording een belangrijk element is.
Dit programma is voor ondernemers die voor een bepaalde periode voor een enorme uitdaging hebben gestaan. Of dat het nu te maken heeft met een gezondheidsuitdaging, een druk gezin vol uitdagingen, de recovery na een burnout, of dat het tijd is om nog meer uit het bedrijf te halen überhaupt: jij hebt behoefte aan een zetje in je rug, begeleiding in je nieuwe levensfase en het verslaan van die innerlijke criticus.

En wat dacht je van die eindelijke houvast in het structureel behalen van effectieve doelen en nog beter: resultaten!

Aanmeld Find Your Inner Warrior (#6)

Als je vooraf een vrijblijvende kennissessie wenst, dan kun je gemakkelijk een afspraak in mijn agenda plannen

WIE IS…

LAURA ROOZENDAAL 
TRANSFORMATIECOACH & VIRTUAL BUSINESS MOTIVATOR

Als ervaren transformatiecoach help ik voornamelijk ondernemers die te maken hebben met (gezondheids)uitdagingen in lijf, leven en werk. Ook help ik ondernemers aan een sterker gevoel van zelfvertrouwen, dat nodig is om hun bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Als virtual business motivator help ik mijn klanten om hun persoonlijke en zakelijke obstakels te overwinnen en hun doelen te bereiken, door onder andere kennis en ervaring te delen op een platform voor virtuele ondernemers, bestaande uit inmiddels 1000+ leden.

Jaren ervaring
Met jarenlange ervaring in het begeleiden van ondernemers op het gebied van persoonlijke groei en zakelijk succes, heb ik mij bewezen als een betrouwbare en gepassioneerde coach die haar klanten altijd voorop stelt. Mijn aanpak is persoonlijk, empathisch, oprecht en doelgericht, om zo te helpen bij het stellen van concrete doelen en het creëren van een plan om deze doelen ook daadwerkelijk te bereiken.

Waar een wil is, is een weg Door mijn eigen ervaring als chronisch zieke ondernemer, heb ik mijn motto, ‘Waar een wil is, is altijd een weg’, kunnen implementeren als transformatiecoach. Ik ben hierdoor gespecialiseerd in het begeleiden van ondernemers die te maken hebben met (gezondheids)uitdagingen en stress, en bedrijfseigenaren die behoefte hebben aan meer zelfvertrouwen en veerkracht om hun bedrijf te laten groeien. Mijn klanten zijn altijd onder de indruk van mijn inzichten en mijn vermogen om hen te helpen hun eigen potentieel te ontdekken en te benutten.

Motiveren en activeren In mijn woordenboek staat geen ‘opgeven’. Achter ‘opgeven’, staat misschien zelfs de vertaling: ‘Een manier vinden hoe het dan wel mogelijk is’.
Dat maakt mij als virtual business motivator ook bedreven in het motiveren van ondernemers om hun doelen te bereiken en hun bedrijven te laten groeien, op de manier hoe het wel gaat. Door praktische tips en strategieën te bieden die mijn klanten kunnen gebruiken om hun productiviteit te verhogen, betere beslissingen te nemen en effectiever te communiceren.

Life-, business- & NLP coach
Je hoeft niet geleerd te zijn, om bepaalde kennis over te brengen, maar voor wie het een toegevoegde waarde is:
Niet alleen door mijn persoonlijke ervaring en kennis dat ik heb opgedaan in de jaren door, maar zeker ook door de aanvullende opleidingen die ik heb gevolgd, kan ik mijn passie voor persoonlijke groei en zakelijk succes goed waarborgen.

Ik ben jouw ideale partner als jij op zoek bent naar transformatie en groei om jou en jouw bedrijf naar een gewenst, hoger niveau te brengen!

MELD JE VANDAAG NOG AAN!
Laura Roozendaal Transformatiecoach en Virtual Business Motivator

JOUW INVESTERING

Het Find Your Inner Warrior programma is de investering waard omdat het je de tools, ondersteuning en begeleiding biedt om je persoonlijke groei te stimuleren, obstakels te overwinnen en je eigen potentieel te benutten. Het programma is ontworpen door experts op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en coaching en biedt een transformatieve ervaring die je leven voor altijd zal veranderen. Het vergroot je zelfvertrouwen, veerkracht en succes, en is daarmee een waardevolle investering in jezelf en je toekomst.

BONUS: Eigenlijk is dit fantastische programma een mix van ‘Boost Your Business‘, ‘De MotiVAction Groep‘ én ‘Zet jezelf voorop!

Laten we jouw inner warrior ontmoeten!

Aanmeld Find Your Inner Warrior (#6)

Als je vooraf een vrijblijvende kennissessie wenst, dan kun je gemakkelijk een afspraak in mijn agenda plannen

FIND YOUR INNER WARRIOR

€ 1.111,00

excl. btw – voor 12 weken

  • Mindfulness ondernemen
  • Groeistrategie
  • Workshop & coaching
  • Zelfreflectie
  • Community
  • EFT Sessies + NLP Methodiek + Visualisaties
  • Krachtige methoden om de innerlijke criticus te verslaan
FIND YOUR INNER WARRIOR

Plan een vrijblijvende kennissessie

Liever eerst kennismaken? Natuurlijk, dat is geen enkel probleem! 
Laten samen een virtuele kop koffie of thee drinken. Je kunt je brandende vragen aan mij stellen en ik licht het programma vrijlbijvend aan je toe.

LET’S TALK

Een krachtige boodschap aan jouw inner warrior

Ik wil je graag iets belangrijks vertellen: jij mag er zijn, precies zoals je bent. Ongeacht je achtergrond, je capaciteiten, je prestaties of je fouten, jij bent waardevol en belangrijk.

Het kan soms moeilijk zijn om jezelf te zien als waardevol, vooral als je geconfronteerd wordt met uitdagingen, afwijzingen of teleurstellingen. Maar weet dat dit geen afbreuk doet aan je waarde als mens. Iedereen heeft zijn of haar eigen unieke kwaliteiten en talenten die bijdragen aan de wereld om ons heen.

Misschien voel je je soms onzeker over jezelf, of vind je het lastig om jezelf te accepteren zoals je bent. Maar ik wil je aanmoedigen om te proberen jezelf te zien zoals anderen jou zien – als een waardevol en uniek persoon.
Jij bent de enige persoon die bepaalt hoe je over jezelf denkt en hoe je jezelf waardeert. Dus wees vriendelijk voor jezelf en geef jezelf toestemming om te zijn wie je bent, zonder te streven naar perfectie of te voldoen aan de verwachtingen van anderen.

Laat jezelf zien, met al je zwaktes en sterktes. Accepteer jezelf en waardeer jezelf om wie je bent. Je mag er zijn en je bent belangrijk.
Dus wees trots op jezelf en blijf streven naar het vervullen van je dromen en doelen.

Krachtige boodschap aan jouw inner warrior