FIND YOUR INNER WARRIOR

Laat je innerlijke krijger ontwaken en bereik onverslaanbare hoogten met Find Your Inner Warrior!

Laat die innerlijke krijger tevoorschijn komen en overwin elke uitdaging met Find Your Inner Warrior – het baanbrekende programma dat krachtwijsheid en persoonlijke groei combineert. Word de meester van je lot en ontdek je ware potentieel. Meld je nu aan en bereid je voor op een transformatieve reis.

Hier help ik je mee

De best behaalde resultaten

Innerlijke kracht

Het programma helpt je om je innerlijke kracht te ontdekken en te ontwikkelen, zodat je beter bestand bent tegen uitdagingen en obstakels in het leven

Transformatie

Find Your Inner Warrior helpt je om transformatie te voelen, waarin je jezelf opnieuw uitvindt en persoonlijk groeit

Find your inner warrior, jouw innerlijke krijgen schreeuwt om op de voorgrond te komen en de ondernemerswereld te veroveren

Doorzettingsvermogen

Door deel te nemen aan dit programma, ontwikkel je doorzettingsvermogen en leer je hoe je moeilijke situaties kunt overwinnen

Zelfvertrouwen

Het programma helpt je om je zelfvertrouwen te vergroten en je ware potentieel te ontdekken, zodat je het leven met meer moed en vastberadenheid tegemoet kunt treden

Ken je dat gevoel...?

Alsof je op een bekende weg rijdt, waarop je voortdurend wordt omgeleid…
 
Stel je voor: je rijdt ergens op een bekende weg waar je al zo vaak overheen bent gereden dat je de route gewoon uit je hoofd kent. Terwijl je de weg kent, kom je opeens een wegafzetting tegen vanwege werkzaamheden!
 
Je volgt de omleiding volgens de borden, maar daar loop je weer tegen een wegafzetting aan. Bijvoorbeeld door een omgevallen boom of een auto met pech, zaken waarop je geen invloed hebt. Je navigatie blijft zoeken naar een alternatieve route, omdat je stiekem even niet meer zo zeker weet hoe je het snelst op je bestemming kunt komen.
Je spreekt jezelf toe dat je het gewoon moet weten, want je hebt het toch vaker gereden immers! Maar toch ontstaat er desondanks lichte paniek: hoe ga je er nu komen?
Na je een klein moment in de paniekmodus te begeven, besluit je dan toch maar de auto aan de kant te zetten en het iemand te vragen die net met de hond langsloopt.
En ja hoor, dat resulteert erin dat je de weg weer kunt herpakken naar huis.
 
Als jij het bovenstaande herkent en het kunt vertalen naar de status, wens en het verlangen van je bedrijf, 
dan heet ik je van harte welkom in het programma

Toewijding vs harmonie

"Links van je staat de toewijding aan jezelf, rechts van je de harmonie met het leven. Zeg 'ja' tegen deze twee nieuwe bondgenoten en nodig ze uit jouw nieuwe oren en ogen te zijn. Houd hun handen liefdevol vast en laat ze je leiden bij alles wat je doet!"

Voor als je je nog iets afvraagt

Dit zijn de meest gestelde vragen

“Find Your Inner Warrior” is het programma dat draait om het ontdekken van jouw innerlijke kracht en doorzettingsvermogen. Het biedt begeleiding en ondersteuning om obstakels te overwinnen en persoonlijk succes te behalen.

 

Het programma biedt tools, begeleiding en een ondersteunende gemeenschap van gelijkgestemden om je te helpen bij het overwinnen van obstakels. Het is gericht op het versterken van jouw veerkracht en doorzettingsvermogen.

Het programma is bedoeld voor iedereen die voor uitdagende situaties staat, of het nu gaat om gezondheid, werk, of persoonlijke ontwikkeling. Of je nu een ondernemer bent of iemand die persoonlijke groei nastreeft, dit programma is voor jou.

“Find Your Inner Warrior” onderscheidt zich door de focus op innerlijke kracht, doorzettingsvermogen en steun van je omgeving. Ik bied praktische begeleiding en handvaten om daadwerkelijke resultaten te behalen.

Zeker! Dit programma biedt een unieke benadering en kan waardevolle aanvulling zijn, als je eerdere programma’s hebt gevolgd. Het richt zich specifiek op het ontdekken en versterken van jouw innerlijke krijger.

Samen gaan we voor meetbare resultaten aan de hand van vooraf opgenomen doelen. Of het nu gaat om persoonlijke groei, het overwinnen van specifieke uitdagingen, of het behalen van concrete doelen. Je krijgt daarbij ook de benodigde tools om jouw vooruitgang bij te houden.

Het Find Your Inner Warrior programma is de investering waard omdat het je de tools, ondersteuning en begeleiding biedt om je persoonlijke groei te stimuleren, obstakels te overwinnen en je eigen potentieel te benutten. Het programma is ontwikkeld aan de hand van real-time kennis en ervaring van mijzelf, alsook andere coachees die ik in de loop der tijd heb mogen bijstaan in hun proces. 

Het kost: € 1.111,00*

*excl. BTW

Het programma beslaat een periode van 12 weken, waarbij we om de week een sessie van 1,5 uur plannen. Gedurende deze tijd zullen we samen werken aan het ontdekken van innerlijke kracht, het ontwikkelen van een Warrior Mindset en het aanpakken van persoonlijke uitdagingen.

Find Your Inner Warrior biedt zowel individuele als groepsopties. Het programma start individueel, maar bij voldoende aanvragen kan er een groepstraject worden gevormd. Groepssessies zijn beschikbaar voor 5 tot maximaal 12 deelnemers. Dit biedt de mogelijkheid om samen met gelijkgestemden te werken aan het ontwikkelen van innerlijke kracht en een Warrior Mindset, waardoor een gezellige en begripvolle groep ontstaat om successen en uitdagingen te delen.

Waar de wil is, daar is de krijger!

Sterk geloof dat er altijd een weg is met de juiste begeleiding en oprechte support

Gestructureerde begeleiding voor echte resultaten

Ondersteuning bij levensfasen en overwinnen van uitdagingen, met concrete, meetbare resultaten

Versterk je zelfvertrouwen

Ondernemen kan je zelfvertrouwen uitdagen. Het is niet soms, maar vaak nodig om uit je comfortzone te stappen. Daar zal ik je meer dan graag bij helpen!

YES, ik wil die inner warrior ontmoeten!

Aanmeld Find Your Inner Warrior (#6)

Als je vooraf een vrijblijvende kennissessie wenst, dan kun je gemakkelijk een afspraak in mijn agenda plannen

Scoren hoeft echt niet alleen! Maak gebruik van een grote community, bestaand uit andere gedreven ondernemers die graag hun kennis, ervaring en inspiratie met jou delen.

1 +
Tevreden klanten
1 +
Online cursussen
1 %
Tevredenheid
1 %
Support

DE LAATSTE BLOGS

Schrijf je in voor de

inspiratiemail

Blijf of de hoogte van nieuwtjes, geplande evenementen, challenges, masterclasses en raak daarbij geïnspireerd!

INSPIRATIE ALGEMEEN (#13)