Zoetermeer, Nederland
+31 6 252 77 907
contact@transformatiecoachlaura.nl

Het Virtuele Ondersteuners Platform

ALLES ZELF DOEN IS OPTELLEN, SAMENWERKEN IS VERMENIGVULDIGEN

Het VIRTUELE ONDERSTEUNERS platform

Op deze pagina wil ik je graag voorstellen aan: ‘Het Virtuele Ondersteuners Platform‘, een exclusieve besloten Facebook Community die speciaal is ontworpen om jouw groei en ontwikkeling te bevorderen. Lees verder om te ontdekken voor wie het platform bestemd is, wie zich kan aanmelden en welke voordelen je eruit kunt halen.

NAAR DE BESLOTEN PAGINA
Het Virtuele Ondersteuners Platform

Voor wie is het?

Het Virtuele Ondersteuners Platform is bedoeld voor jou, als je op zoek bent naar persoonlijke transformatie en groei. Of je nu worstelt met beperkende overtuigingen, stress, emotionele blokkades of simpelweg een verlangen hebt om het beste uit jezelf te halen  en te connecten met gelijkgestemden, dit platform biedt de ondersteuning die je nodig hebt. Het maakt niet uit waar je je bevindt in je persoonlijke groeiproces, je bent van harte welkom om deel te nemen en jezelf te laten inspireren.

DEFINITIE VAN EEN VIRTUELE ONDERSTEUNER
Aanmelden

Kom jij er gezellig bij?

Om deel uit te maken van het Virtuele Ondersteuners Platform, kun je je eenvoudig aanmelden voor onze besloten Facebook Community. Meld je aan via onderstaande knop en volg mijn eenvoudige instructies om lid te worden. Vergeet sowieso de lidmaatschapsvragen niet in te vullen! Zodra je lid bent, krijg je toegang tot een bloeiende gemeenschap van gelijkgestemde individuen die streven naar persoonlijke transformatie.

NAAR DE COMMUNITY

Dit zijn de voordelen voor als jij je als virtuele ondersteuner aanmeldt op de besloten community:

Sowieso wil je het immers niet helemaal hoeven doen als zelfstandig ondernemer. Of wel soms?

FACEBOOK COMMUNITY
COMMUNITY MET GELIJKGESTEMDEN

In de besloten Facebook Community kun je verbinding maken met mensen die dezelfde reis van persoonlijke groei doormaken als jij. Hier kun je ervaringen delen, elkaar ondersteunen en van elkaar leren. Samen vormen we een hechte gemeenschap die je aanmoedigt en inspireert om je doelen te bereiken.

TOEGANG TOT WAARDEVOLLE INFORMATIE

Als lid van het Virtuele Ondersteuners Platform krijg je exclusieve toegang tot waardevolle bronnen die je helpen bij je persoonlijke transformatie. Denk aan informatieve artikelen, inspirerende video’s, nuttige werkbladen en nog veel meer. Deze bronnen zijn speciaal samengesteld om jouw groei te ondersteunen en je te voorzien van praktische tools die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven.

(ON)LIVE SESSIE EN EVENEMENTEN

Binnen de community organiseer ik regelmatig live sessies en evenementen waar je aan kunt deelnemen. Dit kunnen bijvoorbeeld workshops, webinars of Q&A-sessies zijn. Tijdens deze interactieve bijeenkomsten kun je rechtstreeks met mij communiceren én gelijkgestemde concullega’s, vragen stellen en waardevolle inzichten ontvangen die je verder helpen op je transformatiepad.
Daarnaast komt er iedere 6 weken een thema aan bod waarop de content wordt aangehaakt. En het nieuwe thema wordt altijd gezellig afgetrapt met een informele online VOKO (Virtuele Ondersteuners KoffieOchtend)

EEN ERVAREN BUSINESS COACH ALTIJD IN DE BUURT!

De community wordt geleid door een ervaren businesscoach, a.k.a. Transformatiecoach Laura ;). Ik sta bekend als een “ideeën fabriek” en het misschien soms iets te veel weggeven van gratis adviezen. I don’t care, ik houd ervan. Dus maak er zeker gebruik van!

DEFINITIE

Definitie van “Virtuele Ondersteuner”

Virtuele ondersteuning verwijst naar het leveren van professionele assistentie, diensten en expertise op afstand. Het omvat een breed scala aan taken en verantwoordelijkheden die via digitale communicatiekanalen worden uitgevoerd, zoals e-mail, telefoon, chat, videoconferenties en online samenwerkingstools. Virtuele ondersteuners bieden flexibele en op maat gemaakte oplossingen om andere ondernemers en bedrijven te helpen bij het efficiënt en effectief beheren van hun taken, projecten en administratieve taken, terwijl ze zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.

Onder Virtuele Ondersteuning worden onder andere deze zelfstandige beroep verstaan: Webdesigner, Copywriter, Google Analytics specialist, SEO Expert, Boekhoudkundig ondersteuner, enzovoorts. Hieronder staan nog enkele voorbeelden uitgeschetst. 

VIRTUAL ASSISTANT

Een virtuele assistent is eigenlijk de ondersteuner die steeds meer bekendheid krijgt. Hij/zij ondersteunt ondernemers en professionals bij diverse taken, zoals agendabeheer, e-mailbeheer, reisplanning, administratieve taken, social media-beheer, klantenservice, gegevensinvoer en nog veel meer. Ze fungeren als een waardevolle externe partner om de productiviteit en efficiëntie van een bedrijf te verbeteren

ONLINE BUSINESS MANAGER

Een online business manager is verantwoordelijk voor het coördineren en beheren van diverse aspecten van een online bedrijf. Ze kunnen taken uitvoeren zoals projectmanagement, teamcoördinatie, strategische planning, budgettering, marketingcoördinatie en operationeel beheer. Een online business manager helpt bij het stroomlijnen van processen en het bevorderen van de groei van een online onderneming.

CONTENTMANAGER

Een contentmanager is verantwoordelijk voor het beheren en creëren van hoogwaardige content voor websites, blogs, sociale media en andere digitale platforms. Ze kunnen taken omvatten zoals het schrijven en bewerken van teksten, het ontwikkelen van contentstrategieën, het beheren van contentkalenders, het optimaliseren van SEO, het monitoren van prestaties en het bevorderen van betrokkenheid bij het publiek

SOCIAL MEDIA MANAGER

Een social media manager beheert de aanwezigheid van een bedrijf op sociale media platforms. Ze zijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen van social media-strategieën, het maken van content, het beheren van sociale media-accounts, het analyseren van resultaten en het bevorderen van interactie met het publiek. Social media managers helpen bij het vergroten van merkbekendheid, het aantrekken van volgers en het stimuleren van betrokkenheid