Inschrijven webinar

Gratis webinar
VAN COMMUNICATIE NAAR CONVERSIE

WEES ER LIVE BIJ

Kies jouw beste mogelijkheid, want een replay komt er helaas niet. Maak de keuze tussen:

  • 3 juli van 10.00-11.00 uur

  • 4 juli van 19.30-20.30 uur

Turbocharge je business challenge - meld je vandaag nog aan voor deze exclusieve en gratis 4-daagse

- Transformatiecoach-/mentor in business & mindset -

Laura Roozendaal

Hi, ik ben Laura

Misschien herken je het wel, je mist iets, je wilt iets, je hebt behoefte aan iets. Maar wat? Je gaat misschien twijfelen of je niet teveel vraagt. Van jezelf, van anderen. Je voelt je onzeker, want tja… wat is het toch wat ontbreekt? Of moet je maar niet zeuren?
Dit is exact waar ik mij de afgelopen jaren mee bezig hield. Als klein meisje al wist ik ‘niet waar ik het zoeken moest’. Ik vond alles leuk, ik wilde alles leren, maar ik moest keuzes maken.
 
In die laatste zin staan dan ook twee woorden waar ik niet zo goed tegen kon: moest en keuzes. Die twee woorden lieten mij altijd zoeken, non-stop. Zoeken naar wat juist en goed was.
En daarom maakte ik keuzes die ik eigenlijk niet had willen maken, of dat ik juist beter iets anders had kunnen kiezen.
 
Alsof je als kind zijnde in een grote snoepzaak staat met duizenden verschillende lekkernijen, maar je mag maar één snoepje kiezen… Keuzestress!! Ken je dat?
Maar voor mij heeft het allemaal logisch uitgepakt. Want weet je, alles wat er is gebeurd in mijn leven en de keuzes die ik heb gemaakt, hebben mij gebracht waar ik nu sta en gecreëerd tot wie ik nu ben. Een ware transformatie op zich.
 
Wil je meer weten over mij, plan dan gerust een matchcall in of lees hier verder, maar weet sowieso: met deze keuzes, met het voorkomen van overhaaste beslissingen, met het denken in mogelijkheden, met de focus leggen op zaken die jou wel verder helpen… daar help ik jou mee!