LET OP: de leeromgeving wordt op het moment naar een ander platform verplaatst!

Je kunt je absoluut nog aanmelden, maar gelieve rekening te houden met de officiële overstap van het systeem per 1 januari 2024!

PROGRAMMA IN HET KORT

Met alleen kennis consumeren kom je er niet

Welkom bij de Kickstart Academy van Het Virtuele Ondersteuners Platform! Omdat het implementeren van kennis niet altijd vanzelfsprekend is, sta ik je hierin graag bij. Kennis consumeren dat lukt vaak val, maar het vervolgens in de praktijk brengen, dat brengt nogal eens de nodige uitdagingen met zich mee.

Ik bieden daarom twee varianten van ons programma aan, zodat je kunt kiezen welke het beste bij jou past

Welke variant je ook kiest, de Kickstart Academy biedt je de kennis, vaardigheden en ondersteuning die je nodig hebt om je virtuele ondersteuningsbusiness naar nieuwe hoogten te brengen. Of je nu liever zelfstandig studeert of de voordelen van mentoring wilt ervaren, wij hebben het perfecte programma voor jou.

Schrijf je vandaag nog in en maak van je virtuele business een succesverhaal!

WERK SAMEN MET MIJ IN DE KICKSTART ACADEMY

MET MIJ LEER JE:

• Het shiny object syndroom te verslaan
• De meest effectieve en passende strategie te gebruiken. Wat voor een ander werkt, werkt vaak niet voor jou, zeker niet als je een van de bovenstaande herkenningspunten hebt aangevinkt!
• Samenwerken met gelijkgestemden en het opbouwen van waardevolle connecties binnen jouw niche
• Zichtbaarheid vergroten op een manier die past bij jouw leefsituatie en persoonlijkheid. Niet iedereen voelt zich comfortabel om met zijn gezicht voor de camera te staan in een webinar of wil al zijn visuals vullen met geperfectioneerde foto’s van zichzelf.
• Effectieve time management technieken en planning strategieën om werk, privé en gezondheid in balans te houden.
• Jouw unieke vaardigheden en talenten ontdekken en deze effectief inzetten in jouw onderneming.
• Het omgaan met en overwinnen van uitdagingen die specifiek zijn voor ondernemers met chronische ziekte of langdurige gezondheidsproblemen.
• Het opbouwen van een ondersteunend en veerkrachtig mindset die je helpt door moeilijke momenten heen te komen.
• Effectieve marketing- en brandingstrategieën ontwikkelen die aansluiten bij jouw doelgroep en jouw unieke situatie.
• Het creëren van een productaanbod dat waarde biedt aan jouw klanten en tegelijkertijd rekening houdt met jouw energieniveau en beperkingen.
• Het opzetten van systemen en processen om efficiëntie en productiviteit te bevorderen en stress te verminderen.
• Het vinden van de juiste ondersteuning, resources en tools die jouw onderneming kunnen versterken en vereenvoudigen.

Bij mij krijg je niet alleen de kennis en strategieën, maar ook de empathie en begrip voor jouw unieke situatie. Samen zullen we werken aan het realiseren van jouw ondernemersdoelen, terwijl we zorgen voor een gezonde balans tussen werk, gezondheid en persoonlijk welzijn.
Ik sta klaar om je te begeleiden en ondersteunen op jouw ondernemersreis. Meld je vandaag nog aan voor mijn programma en ontdek hoe je jouw dromen kunt verwezenlijken, ondanks de uitdagingen die je hebt.

WERK SAMEN MET MIJ AAN JOUW SUCCES!

LET OP: de leeromgeving wordt op dit moment naar een ander platform verplaatst! Je kunt je absoluut nog aanmelden, maar gelieve rekening te houden met de officiële overstap van het systeem per 1 januari 2024!

DO IT YOURSELF – KICKSTART

Ben je een zelfstandige en gedreven ondernemer die graag op eigen tempo wil leren? Dan is de Do It Yourself Academy perfect voor jou. Deze variant omvat minimaal 15 modules die je stap voor stap door het proces van het opzetten van je virtuele business leiden. Je hebt ook recht op een kickstart gesprek om je op weg te helpen. Met deze uitgebreide zelfstudie krijg je alle tools en kennis die je nodig hebt om van nul naar vliegend te gaan met je virtuele business.

DIY KICKSTART BUSINESS ACADEMY
VIP ACADEMY MENTORSHIP – KICKSTART

Wil je niet alleen leren, maar ook persoonlijke begeleiding en mentoring ontvangen tijdens je reis naar succes? Dan is de VIP Academy Mentorship de juiste keuze voor jou. Naast de 15 modules en het kickstart gesprek, krijg je ook 2 uur mentoring per maand. Dit stelt je in staat om directe ondersteuning te krijgen en je vragen te stellen aan ervaren professionals.

GROEP v.a. 6 personen
Bovendien krijg je bij een samenstelling vanaf 6 cursisten de extra voordelen van een maandelijkse 1,5 uur durende Q&A of groepscall en 1 uur 1-op-1 coaching.

VIP ACADEMY MENTORSHIP KICKSTART

JOUW INVESTERING

Kennis is nu eenmaal niet alles. Je gaat bij de implementatie van kennis, sowieso tegen de nodige issues aanlopen. Dat is dan ook een goede leerweg in de praktijk natuurlijk.
Maar wat nu als je niet weet hoe je verder moet? Of als je vastloopt over het algemeen? Of als je motivatie dreigt weg te glijden?
In dat geval kun je het beste samenwerken met mij. Zie mij niet alleen als ‘transformatie in business’ coach, maar vooral ook als ‘implementatie adviseur’!
Op die manier wordt jouw droom geheid werkelijkheid!

Kies hieronder jouw gewenste variant van:

“VIRTUEEL ONDERSTEUNEN 2.0 – VAN NUL NAAR VLIEGEND MET JE VIRTUELE BUSINESS”

DIY KICKSTART
V.O. 2.0

€ 997,00

excl. btw

 • Ten minste 15 modules
 • Goede fundering van je virtuele bedrijf
 • Online leeromgeving
 • Incl. Kickstartgesprek
 • Toegang tot besloten FB pagina voor cursisten
DIY ACADEMY

Plan een vrijblijvende kennissessie

Liever eerst kennismaken? Natuurlijk, dat is geen enkel probleem! 
Laten samen een virtuele kop koffie of thee drinken. Je kunt je brandende vragen aan mij stellen en ik licht het programma vrijlbijvend aan je toe.

LET’S TALK
VIP Kickstart Mentorship
V.O. 2.0

€ 2.222,00

excl. btw – voor 6 maanden

 • Tenminste 15 modules
 • Goede fundering van jouw virtuele bedrijf
 • Online leeromgeving
 • Incl. Kickstartgesprek
 • Toegang tot besloten FB Community voor cursisten
 • 2x 1 uur per maand mentoring
 • Toegang tot Telegram groep voor 24/7 support van cursisten en/of mij als mentor
VIP ACADEMY MENTORSHIP

Meld je vandaag nog aan & ga voor die vliegende start!

Aanmeld Kickstart Academy (#9)

Als je vooraf een vrijblijvende kennissessie wenst, dan kun je gemakkelijk een afspraak in mijn agenda plannen

Volgende

Ga door naar betaling


No payment items has been selected yet
KEN JIJ DIT GEVOEL…

Een vlugge schets van herkenning

• Je beschikt nog niet over de juiste mindset
• Je bent aan het kl*ten met je tarieven
• Je kunt je grenzen nog niet goed aangeven, voor jezelf en naar je klant toe
• Je weet niet hoe je aan nieuwe klanten komt
• Je bent wel zichtbaar, maar het is een soort half bakken poging, want je post iedere keer foto’s van je huisdier of je bord spaghetti. Niemand weet eigenlijk hoe je er echt uitziet
• Je heb dan ook maar een logo als profielfoto
• Je bent in ‘wolken’ taal aan het communiceren, het is voor niemand echt duidelijk wat nu het resultaat is om met jou te werken
• Je hebt de hele tijd het gevoel alsof je nog steeds in loondienst werkt, want het voldoen nergens aan je eigen voorwaarden

“VOLGENS MIJ MOET JE MET MIJ WERKEN IN DEZE ACADEMY EN HET LIEFST NOG MET MIJN IMPLEMENTATIEBEGELEIDING OOK!”

Implementatiebegeleiding met het speciale mentorship programma van de VIP Academy Meld je aan voor het Find Your Inner Warrior Programma Het consumeren van kennis omzetten in implementatie in het bedrijf

Liever eerst contact? Tuurlijk!

PLAN EEN VRIJBLIJVENDE MATCHGESPREK IN

Waarom het MENTORSHIP?

De academy die is opgezet is ronduit fantastisch. Het is mogelijk één van de meest uitgebreide opleidingen voor diverse virtuele ondersteuners in welke branche of met welke expertise dan ook.
Je vindt sowieo alle informatie die je nodig hebt om jouw virtuele ondersteuners business op te zetten.

MAAR INFORMATIE IS NOG GEEN IMPLEMENTATIE!

Veel te veel virtuele ondersteuners hebben nog altijd die schop onder de kont nodig om gemotiveerd en in actie te blijven. En dat van iemand die dat welbekende varkentje al eens stevig gewassen heeft, waardoor ze perfect weet hoe ze de kennis in de praktijk moet implementeren. 

MELD JE AAN
WIE IS…

LAURA ROOZENDAAL 
TRANSFORMATIECOACH & VIRTUAL BUSINESS MOTIVATOR

Als ervaren transformatiecoach help ik voornamelijk ondernemers die te maken hebben met (gezondheids)uitdagingen in lijf, leven en werk. Ook help ik ondernemers aan een sterker gevoel van zelfvertrouwen, dat nodig is om hun bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Als virtual business motivator help ik mijn klanten om hun persoonlijke en zakelijke obstakels te overwinnen en hun doelen te bereiken, door onder andere kennis en ervaring te delen op een platform voor virtuele ondernemers, bestaande uit inmiddels 1000+ leden.

Jaren ervaring
Met jarenlange ervaring in het begeleiden van ondernemers op het gebied van persoonlijke groei en zakelijk succes, heb ik mij bewezen als een betrouwbare en gepassioneerde coach die haar klanten altijd voorop stelt. Mijn aanpak is persoonlijk, empathisch, oprecht en doelgericht, om zo te helpen bij het stellen van concrete doelen en het creëren van een plan om deze doelen ook daadwerkelijk te bereiken.

Waar een wil is, is een weg Door mijn eigen ervaring als chronisch zieke ondernemer, heb ik mijn motto, ‘Waar een wil is, is altijd een weg’, kunnen implementeren als transformatiecoach. Ik ben hierdoor gespecialiseerd in het begeleiden van ondernemers die te maken hebben met (gezondheids)uitdagingen en stress, en bedrijfseigenaren die behoefte hebben aan meer zelfvertrouwen en veerkracht om hun bedrijf te laten groeien. Mijn klanten zijn altijd onder de indruk van mijn inzichten en mijn vermogen om hen te helpen hun eigen potentieel te ontdekken en te benutten.

Motiveren en activeren In mijn woordenboek staat geen ‘opgeven’. Achter ‘opgeven’, staat misschien zelfs de vertaling: ‘Een manier vinden hoe het dan wel mogelijk is’.
Dat maakt mij als virtual business motivator ook bedreven in het motiveren van ondernemers om hun doelen te bereiken en hun bedrijven te laten groeien, op de manier hoe het wel gaat. Door praktische tips en strategieën te bieden die mijn klanten kunnen gebruiken om hun productiviteit te verhogen, betere beslissingen te nemen en effectiever te communiceren.

Life-, business- & NLP coach
Je hoeft niet geleerd te zijn, om bepaalde kennis over te brengen, maar voor wie het een toegevoegde waarde is:
Niet alleen door mijn persoonlijke ervaring en kennis dat ik heb opgedaan in de jaren door, maar zeker ook door de aanvullende opleidingen die ik heb gevolgd, kan ik mijn passie voor persoonlijke groei en zakelijk succes goed waarborgen.

Ik ben jouw ideale partner als jij op zoek bent naar transformatie en groei om jou en jouw bedrijf naar een gewenst, hoger niveau te brengen!

MELD JE VANDAAG NOG AAN!
Transformatiecoach in business voor motivatie, transformatie, implementatie en activatie

BETALING IN TERMIJNEN

Betaling in termijnen is zeker mogelijk. Indien je dit wenst:  stuur mij een bericht

DUUR DIY KICKSTART

In principe heb je 12 maanden toegang tot de DIY versie. Red je het niet? Dan kun je eenmalig verlengen 3 maanden gratis verlengen. Daarna kun je voor € 111,00 excl. btw voor 9 maanden extra verlengen

WERKBOEKEN EN HANDLEIDINGEN

In de academy zitten veel werkboeken en handleidingen die je als back-up kunt downloaden en invullen. Je kunt ze ook gebruiken als lopend document. Denk hierbij aan het ondernemersplan en diverse juridische documentatie