Zoetermeer, Nederland
+31 6 252 77 907
contact@transformatiecoachlaura.nl

Link in Bio

KICKSTART BUSINESS ACADEMY

Start je business of verbeter jouw concept door de Kickstart Business Academy in te stappen. Je leert niet alleen wat je moet doen om een succesvolle business eigenaar te worden, je leert ook hoe en wat je daarvoor exact nodig hebt!

COACHING PROGRAMMA’s

Ga voor de Strategische Business Boost, of kies voor één van de programma’s. Of toch liever een sessie wanneer jij het nodig hebt? De keuze is reuze, dus bekijk hier de mogelijkheden.

DEEP DIVE SESSIE

Transformatie kan niet met maar 1 sessie. Maar met de Deep Dive Sessie kom je in 2,5 uur al vrij ver! Door de diepe duik die we nemen in het weten, kunnen en en verlangen stellen we een framework op, waarmee jij verder kunt

CONTENTIDEEËN BUNDEL

Deze bundel beschikt over de meeste content dat voor jouw klaar ligt om te implementeren in jouw bedrijf. Gebruik het voor zichtbaarheid, ter inspiratie, om te groeien, bloeien en sowieso om te scoren met jouw bedrijf. Er ligt voor zeker 365 dagen aan content voor je klaar, dus maak er gebruik van, gooi er jouw sausje overheen.
En dat voor slechts € 0,26ct per dag!

E-BOOK “JEZELF KWIJTRAKEN, TERUGVINDEN EN WEER HERPAKKEN”

Wil je echt verandering in je leven? Dit e-book bied je diepgaande inzichten en praktische strategieën om jouw persoonlijke en zakelijke groei te stimuleren en je pad naar succes te herdefiniëren

HET VIRTUELE ONDERSTEUNERS PLATFORM

Deze besloten community is speciaal voor virtuele ondersteuners die willen connecten, leren, hun ei kwijt willen, succesvolle momenten willen delen, maar ook zichzelf willlen en kunnen zijn. Sluit je aan als je je herkent in een: webdesigner, VA, social media creator, contentwriter, financial expert, communitymanager, leeromgeving bouwer, etc!

MEER WETEN OVER WAT IK MOGELIJK VOOR JOU KAN BETEKENEN?

Bekijk de website en lees welke trajecten ik aanbied als transformatiecoach. Van vitaliteit, tot kwaliteit, van timemanagement, tot de upgrade van jouw business

TRANSFORMATIECOACHLAURA.NL
Logo Transformatiecoach Laura

KOM IN CONTACT

Om een goed gevoel te krijgen bij coaching, advies of training, is het verstandig om kennis te maken met de persoon erachter. Daarom ben je altijd vrij om met mij een matchgesprek in te plannen. Jouw gevoel is belangrijk, voor jou én voor mij!

Implementatiebegeleiding met het speciale mentorship programma van de VIP Academy

Get in touch

PLAN DIRECT IN MIJN AGENDA: 
VOLG VIA