EXCLUSIEVE MASTERCLASS OP 21 SEPTEMBER 2023

Masterclass – Onzichtbaar zichtbaar scoren!

Ben jij een ondernemer die zichzelf soms onzichtbaar voelt in de drukke markt? Voel je je onzeker over hoe je jezelf en je bedrijf kunt laten opvallen tussen de concurrentie? Maak je je zorgen over het aantrekken van klanten en het behalen van de gewenste resultaten?

Ben je klaar om jezelf en je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen?
Wil je leren hoe je opvalt in een wereld vol ruis en concurrentie?

Dan is de exclusieve Masterclass “Onzichtbaar Zichtbaar Scoren” precies wat je nodig hebt!

Het is niet vreemd dat het ondernemerschap soms een echte uitdaging kan zijn. In een wereld die voortdurend verandert en competitiever wordt, kan het zelfs moeilijk zijn om jezelf en je bedrijf te laten opvallen. Maar don’t you worry, ik ben er om je hierin bij te staan!

OVER DE MASTERCLASS

Heb je ooit het gevoel gehad dat je in de digitale wereld verdrinkt? Je bent niet de enige! De Masterclass, “Onzichtbaar Zichtbaar Scoren,” is speciaal ontworpen voor onzekere ondernemers zoals jij. Of misschien maak jij wel heel veel mee op jouw pad. Ook dan is deze masterclass zeker iets voor jou.

Ik begrijp als geen ander dat die uitdagingen of tegenslagen, al dan niet regelmatig, op je pad kunnen komen. En daarbij bekruipt je misschien wel het gevoel dat je ook niet altijd opvalt in wat je doet, wie je bent, wat je te bieden hebt.
Maar hier is het goede nieuws: ik heb strategieën, technieken en geheimen liggendie ook jou kunnen helpen om zichtbaar te worden en te slagen, zelfs als het soms moeilijk lijkt.

WAT MAG JE VERWACHTEN?

• Hoe je jezelf kunt positioneren als een expert in jouw vakgebied, zelfs als je je onzeker voelt.
• Effectieve marketingstrategieën om jezelf en je bedrijf op de kaart te zetten en klanten aan te trekken.
• Hoe je je mindset kunt versterken en zelfvertrouwen kunt opbouwen, zodat je met volle overtuiging kunt ondernemen.
• Praktische tips om met uitdagingen om te gaan en obstakels te overwinnen op je ondernemersreis.

Meld je vandaag nog aan & start met scoren!

Aanmeld MASTERCLASS 21.09.2023 (#15)

Als je vooraf een vrijblijvende kennissessie wenst, dan kun je gemakkelijk een afspraak in mijn agenda plannen

Volgende

Ga door naar betaling


Apply Coupon
No payment items has been selected yet
IS DIT IETS VOOR JOU?

DIT IS IETS VOOR JOU ALS JE…:

• …. soms/vaak twijfelt aan jouw kennis, kunde, vaardigheden
• … jezelf wil onderscheiden in die schaapskudde (de drukke markt en samenleving)
• … wil groeien, zelfs als je jezelf betrapt op die onzekerheid zo nu en dan
• … nog niet beschikt over de juiste mindset
• … je grenzen nog niet goed kunt aangeven, voor jezelf en naar je (potentiële) klant toe
• … niet weet hoe je aan nieuwe klanten komt
• … wel zichtbaar bent, maar het is een soort halfbakken poging, want je post iedere keer foto’s van je huisdier of je bord spaghetti. Niemand weet eigenlijk hoe je er echt uitziet
• … nog steeds een stockfoto of logo hebt als profielfoto
• … nog in ‘wolken’ taal aan het communiceren bent, en het voor niemand echt duidelijk is wat nu het resultaat is om met jou te werken
• … de hele tijd het gevoel hebt alsof je nog steeds in loondienst werkt, want het voldoen nergens aan je eigen voorwaarden
• … klaar bent met op de achtergrond te schuilen en er klaar voor bent om te laten zien waar jouw passie & ambitie ligt
• … er klaar voor bent om buiten die comfortzone de ontdekking aan te gaan.

“VOLGENS MIJ MOET JE MET MIJ WERKEN IN DEZE ACADEMY EN HET LIEFST NOG MET MIJN IMPLEMENTATIEBEGELEIDING OOK!”

Boost your confidence - Masterclass Meld je aan voor het Find Your Inner Warrior Programma Boost your confidence - masterclass

WAAR EN WANNEER?

Datum: donderdag 21 september om 20.00 uur
Waar: online via Zoom
Duur: ongeveer 1,5 uur (afhankelijk van de vragen tussendoor kan het korter of langer duren)

INVESTEER IN JEZELF
Deze Masterclass is een investering in jouw groei en succes als ondernemer of persoon. Het maakt niet uit hoe onzeker je soms bent; ik geloof dat je het in je hebt om op te vallen en te scoren in deze wereld.

MELD JE AAN Ben je klaar om die onzekerheid te overwinnen en te leren hoe je opvalt, zelfs in uitdagende tijden? Schrijf je vandaag nog in voor de Masterclass “Onzichtbaar Zichtbaar Scoren.”
De beschikbare plaatsen zijn beperkt, dus wacht niet te lang.

Heb je nog vragen? Neem dan zeker contact met mij op via contact@transformatiecoachlaura.nl. Ik sta klaar om je te helpen.

Tot ziens bij de “Onzichtbaar zichtbaar scoren” masterclass!

KORT FORM AANMELD MASTERCLASS (#16)

AANMELDEN MASTERCLASS "ONZICHTBAAR ZICHTBAAR SCOREN"


Apply Coupon
AANMELDING á € 17,00 excl. BTW | Incl. BTW €20.57

Er is nog betalingsitem geselecteerd

WIE IS…

LAURA ROOZENDAAL 
TRANSFORMATIECOACH & VIRTUAL BUSINESS MOTIVATOR

Als ervaren transformatiecoach help ik voornamelijk ondernemers die te maken hebben met (gezondheids)uitdagingen in lijf, leven en werk. Ook help ik ondernemers aan een sterker gevoel van zelfvertrouwen, dat nodig is om hun bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Als virtual business motivator help ik mijn klanten om hun persoonlijke en zakelijke obstakels te overwinnen en hun doelen te bereiken, door onder andere kennis en ervaring te delen op een platform voor virtuele ondernemers, bestaande uit inmiddels 1000+ leden.

Jaren ervaring
Met jarenlange ervaring in het begeleiden van ondernemers op het gebied van persoonlijke groei en zakelijk succes, heb ik mij bewezen als een betrouwbare en gepassioneerde coach die haar klanten altijd voorop stelt. Mijn aanpak is persoonlijk, empathisch, oprecht en doelgericht, om zo te helpen bij het stellen van concrete doelen en het creëren van een plan om deze doelen ook daadwerkelijk te bereiken.

Waar een wil is, is een weg Door mijn eigen ervaring als chronisch zieke ondernemer, heb ik mijn motto, ‘Waar een wil is, is altijd een weg’, kunnen implementeren als transformatiecoach. Ik ben hierdoor gespecialiseerd in het begeleiden van ondernemers die te maken hebben met (gezondheids)uitdagingen en stress, en bedrijfseigenaren die behoefte hebben aan meer zelfvertrouwen en veerkracht om hun bedrijf te laten groeien. Mijn klanten zijn altijd onder de indruk van mijn inzichten en mijn vermogen om hen te helpen hun eigen potentieel te ontdekken en te benutten.

Motiveren en activeren In mijn woordenboek staat geen ‘opgeven’. Achter ‘opgeven’, staat misschien zelfs de vertaling: ‘Een manier vinden hoe het dan wel mogelijk is’.
Dat maakt mij als virtual business motivator ook bedreven in het motiveren van ondernemers om hun doelen te bereiken en hun bedrijven te laten groeien, op de manier hoe het wel gaat. Door praktische tips en strategieën te bieden die mijn klanten kunnen gebruiken om hun productiviteit te verhogen, betere beslissingen te nemen en effectiever te communiceren.

Life-, business- & NLP coach
Je hoeft niet geleerd te zijn, om bepaalde kennis over te brengen, maar voor wie het een toegevoegde waarde is:
Niet alleen door mijn persoonlijke ervaring en kennis dat ik heb opgedaan in de jaren door, maar zeker ook door de aanvullende opleidingen die ik heb gevolgd, kan ik mijn passie voor persoonlijke groei en zakelijk succes goed waarborgen.

Ik ben jouw ideale partner als jij op zoek bent naar transformatie en groei om jou en jouw bedrijf naar een gewenst, hoger niveau te brengen!

Transformatiecoach in business voor motivatie, transformatie, implementatie en activatie

GA VOOR TRANSFORMATIE

Kies voor 1-op-1 coaching of een op maat gemaakt traject.
Haal sowieso het beste uit jou en jouw bedrijf

WERK SAMEN MET MIJ

KICKSTART BUSINESS ACADEMY

Toe aan een ALL-IN-ONE opleiding om jouw business te starten én te laten groeien? 
Ga voor de Kickstart Business Academy!

KICKSTART BUSINESS ACADEMY

NIEUWSTE EBOOK!

Wil je echte verandering in jouw leven en ben je op zoek naar die handvaten die je erbij kunt inzetten? In het nieuwste e-book “Jezelf kwijtraken, terugvinden en herpakken”, deel ik mijn studie met jou en mijn inzichten om jouw leven productiever, beter en sterker te transformeren! 

SCHAF HET EBOOK AAN!