Zoetermeer, Nederland
+31 6 252 77 907
contact@transformatiecoachlaura.nl

Over mij

OVER TRANSFORMATIECOACH LAURA

Misschien herken je het wel, je mist iets, je wilt iets, je hebt behoefte aan iets. Maar wat? Je gaat misschien twijfelen of je niet teveel vraagt. Van jezelf, van anderen. Je voelt je onzeker, want tja… wat is het toch wat ontbreekt? Of moet je maar niet zeuren?

Dit is exact waar ik mij de afgelopen jaren mee bezig hield. Als klein meisje al wist ik ‘niet waar ik het zoeken moest’. Ik vond alles leuk, ik wilde alles leren, maar ik moest keuzes maken.
In die laatste zin staan dan ook twee woorden waar ik niet zo goed tegen kon: moest en keuzes. Die twee woorden lieten mij altijd zoeken, non-stop. Zoeken naar wat juist en goed was.

En daarom maakte ik keuzes die ik eigenlijk niet had willen maken, of dat ik juist beter iets anders had kunnen kiezen.
Alsof je als kind zijnde in een grote snoepzaak staat met duizende verschillende lekkernijen, maar je mag maar één snoepje kiezen… Keuzestress!! Ken je dat?

Maar voor mij heeft het allemaal logisch uitgepakt. Want weet je, alles wat er is gebeurd in mijn leven en de keuzes die ik heb gemaakt, hebben mij gebracht waar ik nu sta en gecreërd tot wie ik nu ben. Een ware transformatie op zich.

Intuïtief & empaat

Als ware empaat (persoon die zich goed kan invoelen en leven in de ander) doorzie ik jou als persoon. Noem mij ervaringsdeskundig op ‘multidisciplinair’ gebied: ik ben chronisch ziek (reuma, astma, chronisch vermoeid, darmproblematiek), heb diverse burn-outs (of time-outs) doorstaan. Ook ben ik hoogsensitief en hoogbewust. 

Ondernemen is een reis vol uitdagingen en bestaat uit vallen & opstaan. Zo is ook mijn reis verlopen. Een pittig pad, waarin ik veel heb mogen leren, om juist nu de kennis die ik onderweg heb opgedaan, ook met anderen te mogen delen.
Veel ondernemers zijn ooit begonnen om hun droom om te leven in ‘vrijheid’ of zonder geldzorgen, te realiseren. Velen van hen hebben ervaren dat dit niet vanzelfsprekend is.

De gebeurtenissen die je gaandeweg in het leven meemaakt, opliftend of afbrekend, maken deel uit van jouw levensles, jouw doel hier in het leven, jouw rol en jouw reis.
Maar niet alles heeft een antwoord of een reden. Soms is het de kunst om te leren accepteren en loslaten. Laat dat op een bepaald moment de geleerde of de te leren les zijn. Om te leren omarmen wat er niet goed gaat in het leven, of wat niet gewenst is. Dat is niet makkelijk, maar niet zo moeilijk als wanneer je de lessen die je leert niet accepteert, loslaat of omarmt. ‘Het is…’

Lief mens, je kunt blijven schoppen tegen die ‘steen’, maar realiseer je dat die steen zich niet zal verplaatsen, het zal jou alleen maar meer pijn doen. Laat het los… “Frozen- themesong is playing…”

Wat ik heb geleerd is dat je het niet altijd alleen kunt. En dan hoeft ook niet. Maak gebruik van de helpende en helende handen die er zijn. Durf het op te zoeken, gun jezelf die rust!

Het leven is en gaat zoals het wil gaan, maar JIJ bent de hoofdrolspeler in dit verhaal. Maak er wat moois van en accepteer de hulp die je onderweg kunt gebruiken, want het hoeft niet alleen.

My goal is your ambition

Maar zoals mijn levenslijn verlopen is, dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. We willen het allemaal zo makkelijk mogelijk hebben, we zijn allemaal wel op zoek naar iets, echter lijkt het toch voor veel mensen een uitdaging om dat te bereiken of om datgene te vinden.
Soms zijn het de beperkende overtuigingen die jouw ‘willen, kunnen en zijn blokkades’ opleggen. Soms dan wil je graag iets anders, maar weet je gewoonweg niet hoe. 

Met onder andere die hulpvragen sta ik jou bij om je als ambitieuze ondernemer, startende ZZP’er, vastgelopen directeur, verder te helpen naar datgene waar jij aan toe bent. 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Echt, ik kan er een boek over schrijven met de pakkende titel: “Waar een wil is, is een absolute weg!” of “Vallen, opstaan – kroontje recht – en weer doorgaan”. En daarmee ben ik jou graag van dienst. Plan een gratis & vrijblijvend gesprek met mij in en ontdek wat ik voor jou kan betekenen.

WEET JIJ WAT JE WIL?

DIT KAN TRANSFORMATIECOACHING VOOR JOU BETEKENEN

Verbetering van je gemoedstoestand

Verbetering van de gezondheid*


*balans, focus en acceptatie

Energieboost

Bedrijfsgroei

Effectieve & productieve groei

TEVREDEN CLIENTEN

Super fijne begeleiding gekregen van Laura om weer bewuster en gezonder te gaan eten.
Met elke week een fijn coach gesprekje om te kijken of ik ergens tegen aan liep of iets anders wilde delen. Met daarbij elke nieuwe week een aanmoedigen van Laura via een appje. Heel fijn om zo geholpen te worden en een stok achter de deur te hebben.
Het vitaliteitsprogramma was bijzonder fijn en ik had totaal geen last van een suikerrush. Heerlijke recepten en als ik toch iets anders wilde eten kon ik dat zelf heel gemakkelijk aanpassen.
Naast dit alles ook nog een paar kilo afgevallenen meer energie. Helemaal blij en fijn dat ik in zulke goede handen was met voldoende steun en feedback.
Laura nogmaals hartelijk dank. Heel veel succes met alles en ik hoop dat je nog vele mensen mag begeleiden naar hun gewenste resultaten.

Dyonne

Laura vervult alle wensen van de klant! heel behulpzaam, kan de website helemaal personaliseren tot dat die helemaal naar je zin is. erg blij met Laura!

Priscilla

Laura is een heel warm persoon die snel aanvoelt en ziet met wie ze om tafel zit. Hiermee maakt ze een vertaalslag van jouw persoonlijkheid naar jouw site. Hierdoor gaat het proces snel, soepel en heel enthousiast. om eerlijk te zijn had zij de site lay-out eerder klaar, dan ik mijn teksten kon aanleveren.
Mijn site is ook nog eens ruim voor de afgesproken oplevertijd af.

Tessa

Toen ik echt wanhopig werd, omdat ik maar niet uit die sleur kwam met mijzelf én mijn bedrijf, toen kwam Laura op mijn pad. We hadden gelijk een klik en dat maakte dat ik weer uit die sleur kwam en productiever kon worden. Met Ziekte van Crohn is het moeilijk om voor een werkgever te werken, maar zelfstandig ondernemen is ook echt een uitdaging. Laura hielp mij deze uitdagingen te omarmen en de belemmerende gedachten die mijzelf oplegde verdwenen haast plotseling als sneeuw voor de zon. Ik kan dit iedereen aanraden!

Marloes

Ze was ‘pas net’ begonnen met het officiële transformatiecoachen, maar echt, ze leek een pro! In de eerste kennismakingssessie legde ze haar vinger al op de pijnlijke plekken. Erg confronterend wel, maar ik wist daarna meteen hoe ik weer verder kon!

Desmond

Het boek “Zet jezelf voorop” heeft mij onwijs geholpen. Ja zeggen kon ik veel te goed, Nee zeggen eigenlijk helemaal niet. Bovendien stond ik altijd wel op de achtergrond. Anderen zijn altijd belangrijker voor mij geweest. Met het inzicht van Laura in haar e-book én een persoonlijk (online) gesprek hierover met haar, leerde ik dat ik mijzelf echt meer op de voorgrond mag zetten. Het is een win/win voor iedereen! Dank je Laura, dat je open stond voor een gesprek met mij. Er mogen meer coaches zijn die zo oprecht zijn als jij.

Bianca

Ik ‘ken’ Laura van Rooz-Health. Daar bestelde ik ooit een Tangle Toy voor mijn autistische zoon. Die dingen zagen er leuk uit, maar eigenlijk wist ik totaal niet wat ik, of mijn zoon, ermee moest. Na contact via WhatsApp (zo fijn dat dat kan, want ik ben echt geen beller), werd mij dat helemaal duidelijk. En dat niet alleen, want ik voel mij geroepen om Laura te vragen of zij mij kon ‘readen’, ik zat namelijk echt klem met mijzelf. Dat deed ze, online zelfs! Maar alle vlakken waren raak! Fantastisch. Tot nu toe is de situatie thuis echt veel sfeervoller. Mijn energie lijkt onwijs aangevuld en zo mijn geduld ook! Geweldige vrouw!

Jules

Wil je de transformatie zelf ervaren?

Plan een afspraak met mij in en ervaar het zelf. Of je nu vastloopt met je business of met jezelf. Of je nu moe bent van het moe zijn. Of dat je gewoonweg niet meer weet waar je het zoeken moet…

PRAAT MET MIJ