Over Transformatiecoach Laura

iK LAAT JE DE WEG ZIEN, NAAR GROEI EN OVERWINNING!

Ontmoet de visionaire kracht achter Transformatiecoach Laura! Ontdek de inspirerende reis en passie die mij drijven om levens te transformeren. Leer mij kennen en laat je inspireren!

"Dromen verwezenlijken vergt moed, want in het gezicht van tegenslag schuilt de kracht om door te zetten. Durf te blijven geloven, durf te blijven doen, zelfs als het pad hobbelig is. Het zijn juist de uitdagingen die de mooiste hoofdstukken van jouw verhaal schrijven."
Laura
Transformatiecoach Laura
Over Transformatiecoach Laura, waar een wil is, is een weg!

JIJ bent de VIP in deze show. Maak er iets prachtigs van en omarm de hulp die je onderweg tegenkomt. Het hoeft niet in je eentje, lief mens.

Transformatiecoach Laura

Ik zie jou, ik herken jouw struggle...

Misschien herken je het wel, je mist iets, je wilt iets, je hebt behoefte aan iets. Maar wat? Je gaat misschien twijfelen of je niet teveel vraagt. Van jezelf, van anderen. Je voelt je onzeker, want tja… wat is het toch wat ontbreekt? Of moet je maar niet zeuren?
Dit is exact waar ik mij de afgelopen jaren mee bezig hield. Als klein meisje al wist ik ‘niet waar ik het zoeken moest’. Ik vond alles leuk, ik wilde alles leren, maar ik moest keuzes maken.

Lees verder hieronder…

Meer weten over mij?

In die laatste zin staan dan ook twee woorden waar ik niet zo goed tegen kon: moest en keuzes. Die twee woorden lieten mij altijd zoeken, non-stop. Zoeken naar wat juist en goed was.
En daarom maakte ik keuzes die ik eigenlijk niet had willen maken, of dat ik juist beter iets anders had kunnen kiezen.
 
Alsof je als kind zijnde in een grote snoepzaak staat met duizenden verschillende lekkernijen, maar je mag maar één snoepje kiezen… Keuzestress!! Ken je dat?
Maar voor mij heeft het allemaal logisch uitgepakt. Want weet je, alles wat er is gebeurd in mijn leven en de keuzes die ik heb gemaakt, hebben mij gebracht waar ik nu sta en gecreëerd tot wie ik nu ben. Een ware transformatie op zich.

Als een soort super-empathische guru (je weet wel, zo iemand die zich behoorlijk goed kan inleven en helemaal leeft in de belevingswereld van een ander), zie ik jou als een kleurrijk individu. Noem me gerust een ‘ervaringsdeskundige deluxe’ op het gebied van alles en nog wat: ik jongleer met chronische ziektes (reuma, astma, chronische vermoeidheid, darmproblemen), heb een paar keer een diepe duik in burn-out land gemaakt, en oh ja, ik ben ook nog eens hoogsensitief en supertuned-in op het universum.

Ondernemen, schat, is als een epische reis vol hobbelige weggetjes, en het is eigenlijk één grote rollercoaster van vallen & opstaan. Mijn eigen ondernemersreis? Nou, die was niet bepaald een wandelingetje in het park. Eerder een stevige hike door de jungle van levenslessen, waarin ik genoeg heb gesparteld om een volwaardige survival-expert te worden. Nu deel ik met plezier mijn opgedane kennis, als een soort ondernemers-Shakespeare.

Veel ondernemers zijn ooit begonnen met grootse dromen van vrijheid en een bankrekening zonder nachtmerries. Maar laten we eerlijk zijn, dat blijkt vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Het leven, met al z’n ups en downs, vormt een soort persoonlijk universitair traject, compleet met lessen, doelen, rollen en eenrichtingskaartjes voor de reis.

Niet alles heeft een logisch antwoord of een duidelijke reden. Soms moet je gewoon leren omarmen wat er misgaat of ongewenst is. Dat is niet simpel, maar hey, het is nog altijd beter dan als een boze ninja tegen die rots te blijven schoppen. Laat los, luister naar de ‘Frozen’-soundtrack en besef: sommige dingen zijn gewoon zoals ze zijn.

Wat ik heb geleerd? Je hoeft niet altijd een eenzame cowboy te zijn. Gebruik de helpende handen om je heen, pak die rust, en gooi wat zorgen overboord. Het leven heeft z’n eigen koers, maar onthoud: JIJ bent de VIP in deze show. Maak er iets prachtigs van en omarm de hulp die je onderweg tegenkomt. Het hoeft niet in je eentje, lief mens. 

Maar mijn levensavontuur is geen standaardroute, dat snap ik. We streven allemaal naar dat stukje geluk, maar het lijkt voor velen een soort speurtocht met een kaart die je net niet begrijpt.

Soms zijn het die hardnekkige overtuigingen die als een blokkade fungeren voor jouw dromen en doelen. Misschien wil je wel iets anders, maar heb je geen idee hoe je daar moet komen.

Met precies dat soort vraagtekens sta ik naast jou, als een soort sidekick voor de ambitieuze ondernemer, de verse ZZP’er, of de directeur die vastloopt. Samen gaan we op ontdekkingstocht naar het punt waar jij thuishoort. 

Alvast kennismaken?

Echt waar, ik zou er een bestseller van kunnen maken met de titel: “Waar een wil is, is een duidelijke route!” of “Struikelen, opstaan – kroontje rechtzetten – en weer door.” En hier sta ik dan, klaar om jou van dienst te zijn. Plan een gratis en vrijblijvend gesprek met mij in, en ontdek wat ik voor jou kan betekenen. 

MIJN AANBOD VOOR JOU

1:1 Coaching

Ik help je om jezelf te leren kennen en sterker te worden. Samen tackelen we problemen, herstellen we na moeilijke momenten en zorgen we voor echte groei. Het is jouw reis naar een betere versie van jezelf!

DEEP DIVE SESSIE

Geen behoefte om in een heel traject te investeren, maar wel verder komen met een stevig framework waarmee je zelf aan de slag kunt? Ga dan voor de Deep Dive!

Profielfoto Transformatiecoach Laura

Online leeromgeving

Een schat aan kennis voor jouw persoonlijke en zakelijke groei. Van doordachte business strategieën tot het transformeren van je mindset, hier vindt je de tools om op alle vlakken te groeien en bloeien

GROEI IN ONDERNEMERSCHAP

Naast de groepsprogramma's staat er een gratis platform voor je klaar waar jij, als gedreven ondernemer (in wording), kunt aansluiten. Word lid, deel kennis, maak verbinding en voel je niet langer alleen in de wereld van zelfstandig ondernemen.

Wat je onder andere kunt verwachten

Er zijn verschillende kernwoorden die ik als Transformatiecoach Laura aan jou kan bieden. Denk alvast aan: Strategie, Mindset, Motivatie, Procesverbetering, Ontwikkeling, Implementatie, Netwerk en Groei

Balans, Focus en Acceptatie zijn belangrijke elementen om aan te werken

BALANS, FOCUS, ACCEPTIE

De juiste balans tussen werk en privé, gecombineerd met gerichte focus en acceptatie, is de sleutel tot succesvol jongleren met alle aspecten van het leven. Het legt een stevig fundament voor veerkracht, efficiëntie en algemeen welzijn, waardoor je optimaal kunt bloeien, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Energie en innerlijke rust

ENERGIEBOOST & INNERLIJKE RUST

Energie en innerlijke rust zijn de brandstof voor persoonlijke groei. Door balans te vinden tussen vitaliteit en sereniteit, ontstaat de kracht om veerkrachtig vooruit te gaan, zowel mentaal als fysiek.

Motivatie en Ontwikkeling

MOTIVATIE & ONTWIKKELING

Motivatie is de vonk die ontwikkeling aanwakkert. In de dans van groei en vooruitgang vormt een gepassioneerde wil de drijvende kracht. Laat motivatie je leiden, en zie hoe elke stap in je ontwikkeling een betekenisvolle dans wordt naar een bloeiender zelf.

Scoren hoeft echt niet alleen! Maak gebruik van een grote community, bestaand uit andere gedreven ondernemers die graag hun kennis, ervaring en inspiratie met jou delen.

DE LAATSTE BLOGS

Schrijf je in voor de

inspiratiemail

Blijf of de hoogte van nieuwtjes, geplande evenementen, challenges, masterclasses en raak daarbij geïnspireerd!

INSPIRATIE ALGEMEEN (#13)