Sneak Preview “Zet Jezelf Voorop”

GRATIS

Sneak Preview “Zet jezelf voorop!” 

“Zet jezelf voorop” helpt je om meer in balans te komen op fysiek en mentaal vlak.
Het bevat een stappenplan waarmee je je zelfverzekerder, gelukkiger en fitter voelt. Je hoeft jezelf namelijk niet weg te cijferen. Dit is jouw leven!

Gratis sneak preview: E-book (samenvatting)

Sneak Preview | Zet jezelf voorop
Kaft van e-book Zet jezelf Voorop

Zet jezelf voorop!

Een e-book als handboek om weer in jezelf te geloven en sterker in je schoenen te staan.
Door de verwachtingen en de drukte die op ons afkomt zijn we weleens geneigd om onszelf voorbij te lopen. Ken je dat, dat je meer aandacht voor de ander hebt dan voor jezelf? Wanneer je dit herkent, dan is het waarschijnlijk tijd dat je de boel omdraait:

“Dit is immers jouw leven en van jouw leven is er maar één!”

Wat andere lezers zeggen…

Liever zelf ervaren? Download dan de Sneak Preview GRATIS

Dit e-book hielp mij om meer zelfvertrouwen te krijgen. Eigenlijk was het een eye-opener dat ik mijzelf inderdaad wel meer aandacht mocht geven.

Anna

Het boek “Zet jezelf voorop” heeft mij onwijs geholpen. Ja zeggen kon ik veel te goed, Nee zeggen eigenlijk helemaal niet. Bovendien stond ik altijd wel op de achtergrond. Anderen zijn altijd belangrijker voor mij geweest. Met het inzicht van Laura in haar e-book én een persoonlijk (online) gesprek hierover met haar, leerde ik dat ik mijzelf echt meer op de voorgrond mag zetten. Het is een win/win voor iedereen! Dank je Laura, dat je open stond voor een gesprek met mij. Er mogen meer coaches zijn die zo oprecht zijn als jij.

Bianca

Laura is dan wel mijn vrouw, maar ik heb haar e-book als eerste ‘kritische’ persoon mogen lezen. Zelf ben ik niet zo van de ‘zelfhulpboeken’, maar zoals Laura het omschrijft is gewoon heel duidelijk. Ik ken haar persoonlijke ervaring, haar strijd in heel veel dingen die ze heeft meegemaakt. Eigenijk is dit e-book maar een vleugje van wat ze nog meer zou kunnen adviseren. 

Frank

Wie is Laura Roozendaal?

Laura Roozendaal heeft als eigenaresse van Rooz Health een e-book samengesteld met tips, oefeningen en informatie om meer te halen uit dit leven. Gebaseerd op kennis vanuit eigen ervaring en uit research.

In dit e-book leer je:

– Hoe “Nee” ook een antwoord is
– Hoe je complimenten kunt ontvangen 
– Welke voedingsstoffen van essentieel belang zijn
-Hoe jouw eigenwaarde een boost kan krijgen
– Je jouw dromen waar kunt maken
– Het nut van loslaten
– Rust te creëren door structuur in te brengen

Download de Sneak Preview

Sneak Preview | Zet jezelf voorop

Liever het complet e-book?

Download het complete e-book door middel van de onderstaande button*.

Download het e-book