Turbocharge je business

Het 90-Dagen Programma voor Bouw, Groei en Vermenigvuldiging

“Turbocharge je business” is een intensief 90-dagen programma ontworpen voor online ondernemers die hun bedrijf willen bouwen, laten groeien en vermenigvuldigen. Met een gefaseerde aanpak begeleidt dit coachingprogramma jou door elke essentiële stap om een duurzaam en consistent inkomen te genereren.

Turbocharge je business in 90 dagen

Klinkt dit als jou?

➔ Je hebt het gevoel dat je bedrijf niet snel genoeg groeit omdat je overweldigd wordt door al het marketing- en verkoopwerk dat je moet doen

➔ Je bent klaar om in slechts 90 dagen grote stappen te zetten en een aanzienlijke omzetgroei te realiseren

➔ Je wilt nieuwe strategieën leren om je online aanwezigheid te vergroten en meer klanten aan te trekken

➔ Je bent vastberaden om meer hoogwaardige klanten aan te trekken en een duurzaam bedrijf op te bouwen

Als je een vastgelopen of gedreven (kennis)ondernemer bent die voornamelijk online diensten verleent of aanbiedt en in korte tijd op grote schaal wil groeien en nieuwe strategieën wil ontdekken om je online dienstenbedrijf te laten bloeien, dan  zijn wij op zoek naar elkaar!

Ik zoek naar gedreven ondernemers die weten dat ze tot grote dingen in staat zijn en klaar zijn om hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen! Als dit klinkt als jou, dan passen we goed bij elkaar!

Plan hieronder een matchgesprek in om je doelen en doelstellingen te bespreken.

Hoe werkt het?

Dit zijn de simpele stappen naar jouw succes

Het start namelijk allemaal na die eerste stap

Eerst doen we het samen, zodat jij alleen verder kunt. Niets is erger dan verdrinken in een sterke stroming. Kom op kracht en leer hoe jij tegen die stroming in kan zwemmen.
Word sterker, kennisrijker, logischer & tactischer.​

Matchgesprek

Alles begint met een matchgesprek. Zijn wij de perfecte match om jouw toekomst nog stralender te maken? Misschien heb je al een briljant idee, maar mist het nog vorm en richting. Dan zetten we nu de volgende stap.

Deep Dive Sessie

We nemen een diepe duik in jouw dromen, wensen en verlangens. We analyseren de stappen die je reeds hebt gezet, identificeren degenen die nog moeten worden genomen, en bepalen welke van deze stappen kunnen worden benut om concrete resultaten te behalen. Met behulp van een stevig framework bouwen we gestructureerd verder aan jouw toekomst.

Om de week een werksessie

We hebben vooraf al 6-8 online vergaderingen gepland om de resultaten te bespreken van alle stappen die je hebt genomen. Deze strategische bijeenkomsten bieden voldoende ruimte om tussen de vergaderingen door de besproken strategieën effectief te implementeren.

Turbocharged in 90 dagen

Je bent na 90 dagen klaar om zelfstandig je vleugels uit te slaan. Wat hier zo prachtig aan is, is dat je dit proces al geleidelijk hebt doorgemaakt. Nu echter, is het tastbaar en voelbaar geworden door de winst die je hebt geboekt, zowel persoonlijk als zakelijk. Met een stevige basis, een doordacht plan van aanpak en als de ster van je eigen improvisatieshow, omarm je het ondernemerschap met plezier. Je bent in staat om uitdagingen onderweg aan te pakken en hebt je tijd perfect in balans gebracht met je energie, je thuissituatie, en meer.You've got this now!

Tegen het einde van het Turbocharge je business programma, kun je…

✓ Aanbiedingen maken die passen bij jouw bedrijf en je helpen om als expert gezien te worden in jouw vakgebied. Dit leidt tot meer bekendheid en aanbevelingen!

✓ Gewoonten en een mindset ontwikkelen die je helpen om regelmatig te verkopen, zodat je jouw bedrijf naar nieuwe hoogtes kunt tillen.

✓ Een eenvoudige en effectieve strategie opzetten om nieuwe klanten aan te trekken, zodat je minder tijd hoeft te besteden aan zaken die niet werken en elke dag kwalitatieve leads ontvangt.

✓ Een plan maken voor leuke en winstgevende evenementen die passen bij jou en jouw publiek. Denk aan webinars, uitdagingen, workshops of virtuele bijeenkomsten!
(mits dit bij je past!)

✓ Authentiek communiceren en verhalen gebruiken om je publiek te laten groeien en meer te verkopen.

✓ Interessante inhoud maken die gemakkelijk te maken is en jouw droomklanten aanspreekt.

✓ Een expert worden in verkopen door trouw te blijven aan jezelf, de psychologie van verkopen te begrijpen en veerkrachtig te zijn, zelfs als je nee te horen krijgt!

Inhoud van programma

Aan het programma moet je denken aan een videobibliotheek, 1:1 coachcalls, opdrachten die je gelijk in de praktijk kunt brengen en vooral: actieve begeleiding om jouw naar die hogere top te krijgen. Weet: zonder ACTIE geen REACTIE. Verandering ontstaat niet als je altijd hetzelfde blijft doen.

SNEAKPREVIEW VAN HET PROGRAMMA

Week 1-2: Jumpstart je niche

Week 3-4: Boost jouw online aanwezigheid en klantenwerving

Week 5-6: Waardevolle en effectieve e-mailmarketing

EXTRA:

1) Mindset fundamenten
2) Zelfvertrouwen opbouwen en versterken

Week 7-8: De weg naar succes met effectieve leadacquisitie

Week 9-10: Exclusieve upselling + cross selling strategieën voor maximale waarde

EXTRA:

1)  Doelen stellen en uitvoeren 
2) Stressmanagement en balans

Week 11-12: Turbocharge jouw groei en persoonlijke veerkracht

EXTRA:

1) Mindset in actie

"Een droom wordt een doel wanneer actie wordt ondernomen."
~ Zig Ziglar

FAQ

Veelgestelde vragen

Het Turbocharge-programma is een intensief 90-daags traject dat is ontworpen om ondernemers te helpen hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Het omvat strategieën voor marktverovering, aanbodoptimalisatie, effectieve leadaquisitie en groei, ondersteund door krachtige mindsettraining.

Dit programma is ideaal voor ondernemers die vastlopen en een boost nodig hebben om hun bedrijf te laten groeien, evenals voor startende ondernemers die direct effectieve groei willen realiseren.

De mindsettraining in het Turbocharge-programma richt zich op het ontwikkelen van een krachtige mindset, positief denken, veerkracht opbouwen, doelen stellen en zelfvertrouwen vergroten. Deze vaardigheden zijn essentieel voor het behalen van succes in zowel persoonlijke als zakelijke doelen.

Dit onderdeel wordt geaccentueerd als ‘Extra’ op het reguliere programma

De strategieën voor marktverovering en aanbodoptimalisatie worden grondig behandeld tijdens interactieve masterclasses, waarbij praktische opdrachten en richtlijnen worden gegeven om deze concepten effectief toe te passen op jouw bedrijf. 

Zie het als trainingen waarbij jouw de kennis wordt aangeboden, om direct in de praktijk te brengen voor het sneller behalen van resultaat

Het Turbocharge-programma vereist een toewijding van 90 dagen, met wekelijkse masterclasses waarbij deelnemers ook tijd moeten investeren in het uitvoeren van opdrachten en het toepassen van geleerde strategieën in hun bedrijf.

NB. Bij het groepsprogramma wordt een vast moment in de week gepland voor de masterclass. Deelnemers die daar niet bij aanwezig kunnen zijn krijgen een replay toe gemaild na afloop

Na het voltooien van het Turbocharge-programma kun je verwachten dat je zelfvertrouwen is gegroeid, je bedrijfsaanbod is geoptimaliseerd, je hebt nieuwe klanten aangetrokken door effectieve leadaquisitie en je hebt een sterke basis gelegd voor blijvende groei en succes in jouw bedrijf.

Het individuele traject kost € 3.997,00

Het groepstraject kost € 2.997,00 kost per deelnemer*.

*Met min. 6 en max. 12 deelnemers

 

Het individuele traject biedt één-op-één begeleiding en volledige aandacht van de coach, terwijl het groepstraject de mogelijkheid biedt om in een dynamische groepsomgeving te leren en te netwerken met andere deelnemers.

Hoi ik ben Laura, het gezicht achter Transformatiecoach Laura

-Stap in de groeiversneller door: strategische inzichten, motivatieboosts, mindsetverbeteringen en bedrijfsoptimalisatie - alles op maat voor jouw succes.

Transformatiecoach Laura

Start jouw transformatie vandaag nog!

Voelt het alsof je een beetje vastzit in je bedrijf? Mis je focus, voel je wat onzekerheid of behaal je niet de resultaten die je wilt? Wil je je bedrijf laten groeien, maar is er wat ongemak of twijfel? Geen zorgen, ik help je graag ontdekken hoe je uit je comfortzone kunt stappen, onzekerheid kunt omarmen en bereidheid kunt vinden om te groeien of zelfs te transformeren.

Scoren hoeft echt niet alleen! Maak gebruik van een grote community, bestaand uit andere gedreven ondernemers die graag hun kennis, ervaring en inspiratie met jou delen.

Tevreden klanten
1 +
Online cursussen
1 +
Tevredenheid
1 %
Support
1 %

Schrijf je in voor de

inspiratiemail

Blijf of de hoogte van nieuwtjes, geplande evenementen, challenges, masterclasses en raak daarbij geïnspireerd!

INSPIRATIE ALGEMEEN (#13)