Zoetermeer, Nederland
+31 6 252 77 907
contact@transformatiecoachlaura.nl

Verwijzers

DOORVERWEZEN OF ZOEKEND NAAR IEMAND OM DOOR TE VERWIJZEN?

Waar het ene eindigt, kan altijd iets anders moois van start gaan!

Als zorgverlener begrijp je hoe belangrijk het is om je patiënten te ondersteunen bij hun herstel en het bereiken van hun gezondheidsdoelen. Soms hebben patiënten echter behoefte aan extra begeleiding en ondersteuning buiten de traditionele behandelingen. Daar komt mijn rol als life- en businesscoach om de hoek kijken.

Als coach help ik patiënten om hun welzijn te bevorderen, doelen te stellen en positieve veranderingen in hun leven aan te brengen. Dit geldt niet alleen voor persoonlijke uitdagingen, maar ook voor professionele doelen en groei. Hier zijn enkele redenen waarom zorgverleners hun patiënten naar mij kunnen doorverwijzen:

PERSOONLIJKE AANDACHT & BEGELEIDING

Ik bied patiënten individuele aandacht en op maat gemaakte begeleiding. Samen werken we aan het ontwikkelen van een plan dat is afgestemd op hun specifieke behoeften en doelen. Ik luister naar hun verhaal, help hen inzicht te krijgen in zichzelf en bied praktische tools om vooruitgang te boeken.

Read more
GEDRAGSVERANDERING & MOTIVATIE

Patiënten hebben soms moeite om oude gewoonten te doorbreken en positieve veranderingen in hun leven te implementeren. Ik help hen om belemmerende patronen te herkennen en ondersteun hen bij het ontwikkelen van nieuwe, gezonde gewoonten. Ik fungeer als een motivator en bied de nodige steun om hen gemotiveerd te houden tijdens hun traject.

Read more
PROFESSIONELE GROEI & ONTWIKKELING

Professionele groei en carrière-ontwikkeling: Naast persoonlijke doelen ondersteun ik patiënten ook bij hun professionele groei en carrière-ontwikkeling. Samen kunnen we doelen stellen, strategieën ontwikkelen en obstakels overwinnen die hen belemmeren om hun volledige potentieel te bereiken.
Dit geldt ook voor carrière switches. Vanuit mijn motto: ‘Do what you love & love what you do’, stel ik het verlangen van de patiënt vast, om samen de mogelijkheeden te onderzoeken naar nieuwe zakelijke kansen.

Read more

Voor patiënten die op zoek zijn naar een vervolgtraject, bied ik een veilige en vertrouwelijke omgeving waarin ze hun behoeften en doelen kunnen bespreken. Hier is hoe ze bij mij terecht kunnen:

Doorverwijzing vanuit zorgverleners

Als zorgverlener kun je patiënten naar mij doorverwijzen door ze te wijzen op mijn coachingdiensten. Je kunt hen informeren over de voordelen van coaching en hoe ik hen kan ondersteunen bij hun specifieke uitdagingen. Samen kunnen we een geïntegreerde aanpak bieden voor hun welzijn en herstel.

CONTACT

Directe aanmelding door patiënten

Patiënten kunnen ook rechtstreeks contact met mij opnemen voor een afspraak. Ze kunnen mijn contactgegevens vinden op deze website en een bericht achterlaten via het contactformulier. Ik zal zo snel mogelijk reageren om een afspraak in te plannen.

GRATIS KENNISMAKING

Ik geloof dat coaching een waardevolle aanvulling kan zijn op de traditionele zorg en behandelingen die je als zorgverlener bied