Wat ik als coach voor jou kan betekenen

Komt dit je bekend voor?

✓ Je bedrijf ‘staat’, maar wat nu?
✓Het gevoel brandt dat je iets beter aan kunt pakken, maar wat?
✓ Je werkt te veel uren, maar haalt er te weinig uit
✓ Vertrouwen in jezelf. Geloven in je eigen kracht… hoe moet dat nu?
✓ Motivatie is soms ver te zoeken… of is het discipline.
✓ Je bent gaan ondernemen omdat je energie terugverlangt door iets te doen, waar je hart van groeit…waarom houd je dan geen energie over?
✓ Die welbekende beren op de weg. Dat negatieve ‘gebla’ in je hoofd. Je kan het toch niet… Zie je wel dat dit niets is voor jou… Ben je wel goed en sterk genoeg?

Yes, laten we die vragen sowieso beantwoorden. De keuze om te gaan ondernemen heb je niet voor niets gemaakt, toch?

Het doel van de zakelijke coaching is dat ik je als Virtual Business Motivator en Transformatiecoach bijsta in de ups & downs van het ondernemen.


Loop je bijvoorbeeld vast? Zit je niet lekker in je vel? Behoefte aan het leegmaken van je hoofd? Tell me about it!

Ik sta je bij als Transformatiecoach. Die motivatie of inspiratie die er bij jou misschien op een bepaalde manier aan ontbreekt, daarvoor kun je beroep doen op mij.
Want je staat er niet alleen voor. Een frisse blik, is soms net wat je nodig hebt.

Hoe gaan we te werk?

Ben je nieuwsgierig hoe ik je kan helpen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

In het kort: We plannen een intakegesprek waarbij ik je voorafgaand enkele formulieren toezend om in te vullen. Stuur deze uiterlijk 24 uur voor de afspraak naar mij retour, zodat ik een concreter beeld heb hoe ik jou mogelijk kan helpen.

Tijdens de intake bespreken we jouw knelpunten, beren op de weg en torenhoge bergen, waardoor jij de stip aan de horinzon eventjes niet meer in het zicht hebt. Nu kan ik je helaas niet garanderen dat ik je na 1 afspraak geholpen heb. Wish I could!

Daarom is het goed om te weten dat ik van jou dan ook verwacht dat je de volledige commitment kan bieden om bijgestaan te worden. Ben je gemotiveerd genoeg? Dan kun je rekenen op minstens 5 sessies. Anyway, het is aan jou!
Na de intake plannen we 1 of meerdere vervolgasfpraken. Voor ieder vervolg geef ik je huiswerk mee. Hé, je wilt je doel behalen toch?

Enkele voorbeelden

Afhankelijk van je hulpvraag scan ik bijvoorbeeld je website door, praten we over je persoonlijke doelen/valkuilen/knelzitters, leer ik je statistieken lezen (want hé, misschien gaat het helemaal niet zo rot als dat het aanvoelt en ligt het ergens anders), kijken we naar financiële investeringen die je beter niet (meer) of juist wel kunt doen, werken we aan je vitaliteit, etc. Belangrijkste doel, is jouw doel!

Maak je hoofd leeg, profiteer van de hulp die ik je kan bieden en vind de kracht weer terug in jezelf.

Zelfstandig ondernemen kent zoveel voordelen, maar laten we niet vergeten dat het niet altijd rozengeur & manenschijn is.
Balans is de key en daar kan ik je uitstekend in bijstaan!

Dus, ben je toe aan een succesvolle business mét mogelijkheden?

Maak dan zeker een gratis & vrijblijvende afspraak met mij.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *