WEBINAR OP 10 OF 13 OKTOBER

MEESTER VAN JE MINDSET
Overwin belemmerende overtuigingen en behaal succes!

Heb je ooit het gevoel gehad dat je je eigen grootste vijand bent als het gaat om het bereiken van je doelen? Ben je gefrustreerd door belemmerende overtuigingen die je tegenhouden om het succes te behalen waar je van droomt? Als het antwoord ja is, dan is het webinar ‘Meester van je mindset‘ precies wat je nodig hebt.
In dit krachtige webinar zal ik je de geheimen verklappen om je mindset te transformeren en je belemmerende overtuigingen te overwinnen, zodat je eindelijk het succes kunt bereiken waar je naar streeft.

Wat maakt het webinar de moeite meer dan waard?

– Ik geef je de tips om met belemmerende overtuigingen om te gaan
– Jouw zelfvertrouwen zal binnen een uur een flinke boost krijgen
– Ga voor inspiratie en motivatie
– Ontdek de tools om meester te worden van je mindset

Mis deze kans niet om de controle over je mindset terug te nemen en de weg vrij te maken naar een leven vol succes en vervulling. Schrijf je nu in voor het webinar ‘Meester van je mindset’ en ontdek hoe je je eigen grootste bondgenoot kunt worden op weg naar succes!”

Meld je vandaag nog aan & reserveer jouw plek!

AANMELDEN

WAAR EN WANNEER?

Datum: Vrijdag 13 oktober om 09.30 uur
Waar: online via Zoom – je ontvangt de link na aanmelding, via onderstaande knop
Duur: ongeveer 1 uur (afhankelijk van de vragen tussendoor kan het korter of langer duren)

INVESTEER IN JEZELF Dit webinar is een investering in jouw groei en succes als ondernemer of persoon. Het maakt niet uit hoe onzeker je soms bent; ik geloof dat je het in je hebt om op te vallen en te scoren in deze wereld.

MELD JE AAN Ben je klaar om die onzekerheid te overwinnen en te leren hoe je opvalt, zelfs in uitdagende tijden? Schrijf je vandaag nog in voor het webinar “Meester van je mindset – Overwin belemmerende overtuigingen en behaal succes!
De beschikbare plaatsen zijn beperkt, dus wacht niet te lang.

Heb je nog vragen? Neem dan zeker contact met mij op via contact@transformatiecoachlaura.nl. Ik sta klaar om je te helpen.

MELD MIJ AAN!

HET LEVEN KAN ZOMAAR OP Z’N KOP STAAN

Wees je ervan bewust dat uitdagingen niet vreemd zijn. Zowel in de wereld van het ondernemen, als van het leven überhaupt. 
Mijn leven stond 2 jaar geleden extra op z’n kop. Door chronisch ziekte kwakkelde ik al vanaf kleins af aan: fibromyalgie, later Ziekte van Bechterew. Verschillende dromen moest ik daardoor opgeven, maar ik heb altijd gezocht naar nieuwe dromen en ambities.

Ik gaf nooit op en vond altijd wel een weg. Op het moment dat ik het ondernemen ontdekte, dacht ik mijzelf te verlossen van die gedachten dat ik werkgevers, vrienden, familie alsmaar teleurstelde, omdat ik niet altijd kon waarmaken wat ik beloofde. Door ziekte. Door pijn. Door een zwakke weerstand. Hoezo ‘belemmerende overtuigingen’?? Ik durfde mijn lijden niet te laten zien, of sterker nog: ik koos ervoor het niet te laten zien en deed mij voor als een enigszins ‘normaal persoon, werknemer, dochter, zus, moeder, vrouw, vriendin, etc.’

Maar in 2020 werd ik nog zieker en belandde ik uiteindelijk in een rolstoel. Net toen alles op rolletjes liep, viel alles als een kaartenhuis in elkaar. Zelfs mijn eigen verwachtingen kon ik niet waarmaken. Shit, wat moest ik?
Maar ik ging ‘letterlijk op rolletjes door’ en vond wederom een weg om alsnog mijn passie uit te voeren: door dichterbij mijzelf te gaan staan, werken en focussen. Door niet meer in mijn eigen schaduw van ‘lijden’ te staan, maar door het van ‘mijn leven leiden‘ in te zetten.

“Soms brengen de beperkingen in je leven, je naar mogelijkheden waar
je zonder die belemmeringen nooit aan had gedacht”

Ik ontdekte een manier om toch voor elkaar te krijgen wat ik niet had gedacht. Door ondernemers te helpen met uitdagingen in het leven lijf, door de mindset als een stevige fundering neer te zetten en in te zoomen op de  mogelijkheden die er nog wel zijn. Door startende en vastgelopen ondernemers (her) op te leiden en te mentoren naar een betere versie van zichzelf. Machtig!
We kunnen ons focussen op alles wat niet goed of niet naar wens gaat, we kunnen ook onderzoeken wat er nog wel mogelijk is en daar op doorgaan. 

Dus dit webinar is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Het is als het ware ‘een geschenk’ van mijn ervaring aan jou om die betere, krachtigere en zelfverzekerde persoon te ontdekken. Want, als ik het kan, dan kan jij het zeker ook!

WIE IS…

LAURA ROOZENDAAL 
TRANSFORMATIECOACH- & MENTOR IN BUSINESS & MINDSET

Als ervaren transformatiecoach help ik voornamelijk ondernemers die te maken hebben met (gezondheids)uitdagingen in lijf, leven en werk. Ook help ik ondernemers aan een sterker gevoel van zelfvertrouwen, dat nodig is om hun bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Jaren ervaring
Met jarenlange ervaring in het begeleiden van ondernemers op het gebied van persoonlijke groei en zakelijk succes, heb ik mij bewezen als een betrouwbare en gepassioneerde coach die haar klanten altijd voorop stelt. Mijn aanpak is persoonlijk, empathisch, oprecht en doelgericht, om zo te helpen bij het stellen van concrete doelen en het creëren van een plan om deze doelen ook daadwerkelijk te bereiken.

Waar een wil is, is een weg Door mijn eigen ervaring als chronisch zieke ondernemer, heb ik mijn motto, ‘Waar een wil is, is altijd een weg’, kunnen implementeren als transformatiecoach. Ik ben hierdoor gespecialiseerd in het begeleiden van ondernemers die te maken hebben met (gezondheids)uitdagingen en stress, en bedrijfseigenaren die behoefte hebben aan meer zelfvertrouwen en veerkracht om hun bedrijf te laten groeien. Mijn klanten zijn altijd onder de indruk van mijn inzichten en mijn vermogen om hen te helpen hun eigen potentieel te ontdekken en te benutten.

Motiveren en activeren In mijn woordenboek staat geen ‘opgeven’. Achter ‘opgeven’, staat misschien zelfs de vertaling: ‘Een manier vinden hoe het dan wel mogelijk is’.
Dat maakt mij als businesscoach- & mentor ook bedreven in het motiveren van ondernemers om hun doelen te bereiken en hun bedrijven te laten groeien, op de manier hoe het wel gaat. Door praktische tips en strategieën te bieden die mijn klanten kunnen gebruiken om hun productiviteit te verhogen, betere beslissingen te nemen en effectiever te communiceren.

Life-, business- & NLP coach
Je hoeft niet geleerd te zijn, om bepaalde kennis over te brengen, maar voor wie het een toegevoegde waarde is:
Niet alleen door mijn persoonlijke ervaring en kennis dat ik heb opgedaan in de jaren door, maar zeker ook door de aanvullende opleidingen die ik heb gevolgd, kan ik mijn passie voor persoonlijke groei en zakelijk succes goed waarborgen.

Ik ben jouw ideale partner als jij op zoek bent naar transformatie en groei om jou en jouw bedrijf naar een gewenst, hoger niveau te brengen!

Transformatiecoach in business voor motivatie, transformatie, implementatie en activatie

GA VOOR TRANSFORMATIE

Kies voor 1-op-1 coaching of een op maat gemaakt traject.
Haal sowieso het beste uit jou en jouw bedrijf

WERK SAMEN MET MIJ

KICKSTART BUSINESS ACADEMY

Toe aan een ALL-IN-ONE opleiding om jouw business te starten én te laten groeien? 
Ga voor de Kickstart Business Academy!

KICKSTART BUSINESS ACADEMY

NIEUWSTE EBOOK!

Wil je echte verandering in jouw leven en ben je op zoek naar die handvaten die je erbij kunt inzetten? In het nieuwste e-book “Jezelf kwijtraken, terugvinden en herpakken”, deel ik mijn studie met jou en mijn inzichten om jouw leven productiever, beter en sterker te transformeren! 

SCHAF HET EBOOK AAN!