Werk samen met mij

Alles alleen doen is optellen, samenwerken is vermenigvuldigen!

Kies voor succes vanaf het allereerste moment. Samenwerken met mij is niet alleen een keuze, het is de eerste stap naar jouw opmerkelijke pad vol successen en prestaties.

NIEUW: TURBOCHARGE JE BUSINESS

Na een succesvolle challenge van 4 dagen is gebleken dat resultaat al in korte tijd te behalen is. Met het Turbocharge je business programma ga je nog een stap verder: in slechts 90 dagen tijd ervaar je een enorme groei in omzet, klanten en energie! Haal dus werkelijk uit je bedrijf wat het waard is. Jij bent BAAS en jij zult SCOREN!

WERK SAMEN MET MIJ!

Als ondernemer begrijp ik hoe uitdagend het kan zijn om je bedrijf op het volgende niveau te krijgen. Helemaal als je worstelt met uitdagingen die jouw plannen in de weg staan tussendoor. Soms heb je extra ondersteuning nodig om vooruit te komen. Ook als je chronische uitdagingen ervaart, bijvoorbeeld in de gezondheid, sta ik voor je klaar. De programma’s zijn afgestemd op jouw individuele behoeften en ik help je bij het vinden van een positieve mindset en het overwinnen van obstakels. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hieronder het aanbod en ontdek welk programma het beste bij jou past. Samen gaan we aan de slag om jou en je bedrijf te laten groeien.

MEEST GEKOZEN AANBOD

IMPLEMENTATIE-
BEGELEIDING

Behalve het uitbreiden van je kennis, wat je uiteraard ook helemaal zelfstandig mag doen, ben ik er ook om jou te helpen de opgedane kennis in de praktijk te brengen. Zo heb je de garantie dat je de kennis niet alleen consumeert, maar ook direct implementeert

TRANSFORM YOUR BUSINESS - 1:1 Coaching

In 12 – 20 weken tijd zul je een zeer stevige fundering van jouw business neerzetten. Je gaat in de actie stand en weet hoe je gemotiveerd jouw doelen zal behalen. Daarnaast krijg je hulp bij het overwinnen van uitdagingen en het optimaliseren van het zakelijke proces.

DEEP DIVE SESSIE

Dit is de snelle variant op de ‘Ultra Transformation’. Je zet in in slechts 12 weken tijd een stevig bedrijf neer. Of je nu al ervaren bent, of pas net begonnen. Je komt zelfverzekerd en gemotiveerd uit dit programma met een volle agenda en een continu klantenstroom

Simpele stappen naar Succes

Hier help ik je mee

De best behaalde resultaten

Betere zichtbaarheid

Door goed zichtbaar te zijn op het World Wide Web, zullen oude en nieuwe klanten of leads jouw onderneming (blijven) benaderen en volgen.

Websitecheck
Welke boodschap geef je eigenlijk af met jouw website? Hoe ontvangt jouw doelgroep jouw website? Komen de juiste klanten er wel op af? Aan de hand van een zorgvuldige screening werken we samen aan een vernieuwde stevige website.

BUITEN DE COMFORTZONE

Online onzekerheid is een bekend fenomeen onder (virtuele) ondernemers. Daarnaast blijkt timemanagement en doorzettingsvermogen soms ook een uitdaging, zeker als je niet lekker in je vel zit of te maken hebt met andere uitdagingen. Met de juiste mindset en als het ware een ‘druk op de reset knop’, stellen we prioriteiten, maken we een strakke planning en ontdoen we jou van belemmerende overtuigingen.

Profielfoto Transformatiecoach Laura, werk samen met mij en gun jezelf die sterke fundering als eerste stap naar succes

Mindset Shift

Ondernemen is ontzettend leuk, maar het kan veel van je vergen. Helemaal als je te maken hebt met uitdagingen. Door ziekte, tijdelijk of chronisch, door een druk gezin, familie omstandigheden, etc. Wat er ook nog meer aan de hand is, logisch dat je het niet meer goed ziet hoe nu verder. Neem mij als transformatiecoach in handen en we pakken deze uitdagingen samen aan. Want weet je nog: – Waar een wil is, is altijd een weg 😉

TWIJFEL

Sta je wel eens op met het gevoel: “Waar ben ik nu eigenlijk mee bezig?” Bekruipt jou het gevoel weleens dat je misschien toch maar liever weer in loondienst wilt werken? Oei, laten we dan eens flink onder de loep nemen. Waar gaat het mis of wat ontbreekt er aan motivatie. We gaan ermee aan de slag om dat ondernemersvlammetje weer te laten branden

Transform your business

Ontdek de kracht van verandering met de 12- en 20-weekse ‘Transform your business’ trajecten. Breng je bedrijf naar nieuwe hoogtes, op jouw eigen tempo, met behoud van plezier en motivatie. Bereik succes op jouw voorwaarden!

Prijzen op aanvraag per mail of een vrijblijvende matchgesprek! Trust me, voor ieder traject waar je in stapt is een kennismaking altijd aan te raden. Zo weet je wie je voor je hebt, kun je aanvoelen of het juist voelt en maakt het je makkelijker om een keuze te maken.

Deep Dive Sessie

De coachingssessie waarin we samen jouw weg naar succes helder maken, verfijnen en verwezenlijken.

Samen bouwen we een stevig framework waarin jouw doelstellingen, eerdere inspanningen, huidige behoeften en toekomstige focuspunten worden vastgelegd.

Doelen vaststellen

We beginnen met het stellen van duidelijke en meetbare doelen. Wat wil je bereiken? Welke resultaten streven we na?

Evalueren eerdere inspanningen

We kijken naar wat je al hebt geprobeerd en welke lessen daaruit zijn te halen. Dit stelt ons in staat om een effectievere strategie te ontwikkelen

Specificeren van wensen & verlangen

We analyseren waar je momenteel staat en wat je specifieke behoeften zijn. Wat ontbreekt er om je doelen te bereiken?

Bepalen focuspunten

Samen bepalen we de belangrijkste focuspunten voor jouw succes. Dit zorgt voor een duidelijke richting en prioriteiten.

Concrete acties

Om direct zelfstandig mee aan de slag te gaan

Duidelijke tijdlijnen

Om je voortgang te volgen voor duidelijk reflectie

Mogelijke obstakels en oplossingen

Geen weg verloopt zonder uitdagingen, daarom word je voorbereid op uitdagingen onderweg

Bepalen focuspunten

Samen bepalen we de belangrijkste focuspunten voor jouw succes. Dit zorgt voor een duidelijke richting en prioriteiten.

JOUW Persoonlijke Stappenplan

Na de Deep Dive sessie, zul je beschikken over een op maat gemaakt stappenplan dat fungeert als jouw kompas naar succes. Dit plan zal: Dit stappenplan is niet alleen een leidraad, maar ook een bron van motivatie en verantwoording. Samen zullen we aan de slag gaan om deze acties te implementeren en je dichter bij je doelen te brengen

Direct van start? Boek de DeEP DIVE!

Deep Dive Strategie Sessie (#7)

Betaling

Hier gaan we verder met de betaling


Voor als je je nog iets afvraagt

Dit zijn de meest gestelde vragen

1-op-1 coaching is een persoonlijke begeleidingsvorm waarbij ik als coach individueel werk met jou als cliënt. Tijdens onze sessies richten we ons specifiek op jouw doelen, uitdagingen en groei. De coaching is op maat gemaakt om jouw unieke behoeften te begrijpen en te ondersteunen, en omvat doelgerichte gesprekken, strategieën en ondersteuning om je persoonlijke en professionele ontwikkeling te bevorderen. Het is een vertrouwelijke en op jou afgestemde benadering om het beste uit jezelf te halen en succes te bereiken.

Mijn aanpak voor persoonlijke groei helpt je bij het stellen van doelen, overwinnen van uitdagingen en verbeteren van vaardigheden zoals zelfbewustzijn en communicatie. Met aangepaste coaching en praktische strategieën werken we samen aan positieve veranderingen in jouw leven.
Dit kan aan de hand van testen, alsook doelgerichte oefeningen.

Als businesscoach help ik jou en je bedrijf beter te worden. We werken samen aan doelen, lossen problemen op en ik geef advies om je zaak te laten groeien. Het is eigenlijk een soort teamwork voor het verbeteren van je bedrijf.

Zie het als een huis wat gebouwd wordt: geen huis staat stevig zonder een stevige fundering. Ben je ervaren ondernemer? Dan strippen we de boel waar nodig en bouwen we daarna op.

Ben je starter: dan zetten we de stevige fundering neer, om daarop te kunnen bouwen aan jouw succesvolle bedrijf.

Als business coach pas ik praktische strategieën toe om je bedrijf te laten bloeien. We kijken samen naar jouw bedrijf. Hoe ziet het eruit (of hoe mag het eruit gaan zien, als je startend bent), welke stappen heb je al gezet, welke nog niet en waar heb je überhaupt nog niet aan gedacht?

Het kan evengoed zijn dat je juist plan van aanpak wil over je website, of je social media of puur over hoe je je ideale klant bereikt. Daarom is geen enkele strategie hetzelfde en zijn vrijwel alle trajecten en programma’s op maat gemaakt. 

Geen mens is immers hetzelfde, laat staan een bedrijf!

Sinds 2007 ben ik een ‘achter de schermen’ coach geweest in het verbeteren van vitaliteit. Door omstandigheden heb ik dit na jaaaaren ervaring te hebben opgedaan en cursussen te hebben gevolgd, pas in 2022 geformaliseerd naar Transformatiecoach Laura.

In 2018 begon ik echter als ondernemer met een kleine webshop in friemelspeelgoed en gezondheidsartikelen. Het bouwen van de website, het schrijven van teksten en het adviseren van klanten ging mij echter veel beter af. Ik besloot daarom in 2019 een cursus webdesign en SEO gestart, waarna ik mijn 2e bedrijf oprichtte als webdesigner en SEO- specialist. Niet veel later bouwde ik dit uit met virtuele diensten als Virtual Assistant. 
Ik kreeg de kans om een groot Facebook Platform te beheren en die liet ik als snel uitgroeien van nog geen 90 leden, naar inmiddels 1000+ leden.

Kortom: de ervaring en studies tussendoor, plus de snelle klantenstroom die mij toekwam, leidden er in de jaren toe dat ik startende en vastgelopen ondernemers erg graag bij wilde staan in hun proces om tot het punt te komen waar ze naar verlangen. 

Een individueel traject is al mogelijk vanaf € 333,00 in de Deep Dive Traject, tot aan € 2.222,00 in een 20-weeks traject. 

1-op-1 coaching per sessie is mogelijk vanaf € 111,00 per uur. Neem vrijblijvend contact met mij op voor gedetailleerde informatie.

Als business mentor begeleid ik ondernemers door strategisch advies te geven en praktische kennis te helpen implementeren, waardoor ze hun bedrijf naar nieuwe successen kunnen leiden.

Ik help als het ware opgedane kennis te implementeren in het bedrijf.

Implementatiebegeleiding betekent dat ik, als mentor, help bij het toepassen van nieuwe kennis in de praktijk, zodat het niet verloren gaat of onbenut blijft.

Bijvoorbeeld als je een opleiding of training van mij of iemand anders volgt, of hebt gevolgd. Ik helpt je stapsgewijs bij het in de prakijk brengen van die kennis.

Jazeker, de behoefte van begeleiding is voor eenieder verschillend. Al is naar mijn mening een traject voordeliger én effectiever, een afspraak maken per keer is absoluut mogelijk. 
Mijn uurtarief is € 111,00 (excl. btw).

Online

Lekker makkelijk thuis op de bank, stoel of achter je eigen bureau

Uitdagend

Als je hetzelfde blijft doen als wat je al deed, zal er niets veranderen aan wat je doet. Ik daag je uit!

Zelfvertrouwen

Ondernemen kan je zelfvertrouwen uitdagen. Het is niet soms, maar vaak nodig om uit je comfortzone te stappen. Daar zal ik je meer dan graag bij helpen!

Van chaos tot rust, van rust tot motivatie, motivatie tot actie!

Kies jij voor 'One day' of voor 'Day one'?

Geloof in kansen

Waar een wil is, is een weg. In welke situatie je ook zit. Samen speuren we de mogelijkheden op en pakken we de onmogelijkheden aan

VERSLA DE INNERLIJKE CRITICUS

Laat niemand je vertellen hoe je het moet doen, wat je moet doen of je het überhaupt doet. Geloof in je eigen bestaan en je eigen kracht. Ook jouw interne stemmen hoeven niet jouw presteren te beïnvloeden

MOTIVATIE EN ACTIVATIE

Weet je niet hoe je het allemaal doen moet? Is het chaos in je hoofd? Te weinig tijd? Jep, ook dan zit je hier goed. Laten we samen kijken naar jouw tijdsplanning i.c.m. jouw persoonlijke capaciteit. Die weegschaal brengen we weer in balans door het op verschillende lagen aan te pakken.

Scoren hoeft echt niet alleen! Maak gebruik van een grote community, bestaand uit andere gedreven ondernemers die graag hun kennis, ervaring en inspiratie met jou delen.

Tevreden klanten
1 +
Online cursussen
1 +
Tevredenheid
1 %
Support
1 %

DE LAATSTE BLOGS

Schrijf je in voor de

inspiratiemail

Blijf of de hoogte van nieuwtjes, geplande evenementen, challenges, masterclasses en raak daarbij geïnspireerd!

INSPIRATIE ALGEMEEN (#13)