E-book “Zet Jezelf Voorop”

E-book “Zet jezelf voorop!” 

“Zet jezelf voorop” helpt je om meer in balans te komen op fysiek en mentaal vlak.
Het bevat een stappenplan waarmee je je zelfverzekerder, gelukkiger en fitter voelt. Je hoeft jezelf namelijk niet weg te cijferen. Dit is jouw leven!

Download Zet Jezelf Voorop | AANKOOP
No payment items has been selected yet

Zet jezelf voorop!

Een e-book als handboek om weer in jezelf te geloven en sterker in je schoenen te staan.
Door de verwachtingen en de drukte die op ons afkomt zijn we weleens geneigd om onszelf voorbij te lopen. Ken je dat, dat je meer aandacht voor de ander hebt dan voor jezelf? Wanneer je dit herkent, dan is het waarschijnlijk tijd dat je de boel omdraait:

“Dit is immers jouw leven en van jouw leven is er maar één!”

Zet jezelf voorop met deze tips, ervaringen en opdrachten om jouw zelfbeeld te verrijken. Zie het nut in van loslaten en wordt rijk je eigen aanwezigheid.

Met 103 plezierig te lezen pagina’s, waarin je ook wordt uitgedaagd om een kijkje naar jouw binnenkant te nemen, zul je verbaasd zijn wat je tegenkomt bij jezelf. Je zult leren om (nog meer) plezier uit het leven te halen door dat wat je denkt dat onmogelijk is, om te buigen naar dat wat je wel kunt behalen. Gun jezelf de rust, je vrijheid en je positieve mindset, zodat niet alleen jij nog vreugdevoller door het leven gaat, maar ook jouw dierbaren.

Laat dit eBook een handboek voor je zijn om meer uit het leven te halen. Leer hoe gezonde voeding, een juiste mindset en goede timemanagement jouw leven weer in balans kan krijgen. Dit is jouw leven en van jouw leven is er maar één: “Zet jezelf voorop!”
“Aan eenieder die druk is, een druk leven leidt en een ster is in zichzelf weg te cijferen.”

• Aantal pagina’s: 103
• Aantal hoofdstukken: 16 (excl. voorwoord, dankwoord en tips & verwijzingen)
• Uitgiftedatum eerste druk: juni 2020
• Door: Laura Roozendaal

Na aankoop van dit digitale exemplaar ontvang je een mail met een downloadlink voor het e-book. Veel leesplezier!

Wat andere lezers zeggen…

Liever zelf ervaren? Download alvast dan de Sneak Preview GRATIS

Dit e-book hielp mij om meer zelfvertrouwen te krijgen. Eigenlijk was het een eye-opener dat ik mijzelf inderdaad wel meer aandacht mocht geven.

Anna

Het boek “Zet jezelf voorop” heeft mij onwijs geholpen. Ja zeggen kon ik veel te goed, Nee zeggen eigenlijk helemaal niet. Bovendien stond ik altijd wel op de achtergrond. Anderen zijn altijd belangrijker voor mij geweest. Met het inzicht van Laura in haar e-book én een persoonlijk (online) gesprek hierover met haar, leerde ik dat ik mijzelf echt meer op de voorgrond mag zetten. Het is een win/win voor iedereen! Dank je Laura, dat je open stond voor een gesprek met mij. Er mogen meer coaches zijn die zo oprecht zijn als jij.

Bianca

Laura is dan wel mijn vrouw, maar ik heb haar e-book als eerste ‘kritische’ persoon mogen lezen. Zelf ben ik niet zo van de ‘zelfhulpboeken’, maar zoals Laura het omschrijft is gewoon heel duidelijk. Ik ken haar persoonlijke ervaring, haar strijd in heel veel dingen die ze heeft meegemaakt. Eigenijk is dit e-book maar een vleugje van wat ze nog meer zou kunnen adviseren. 

Frank
Kaft van e-book Zet jezelf Voorop

Wie is Laura Roozendaal?

Laura Roozendaal heeft als eigenaresse van Transformatiecoach Laura een e-book samengesteld met tips, oefeningen en informatie om meer te halen uit dit leven. Gebaseerd op kennis vanuit eigen ervaring en uit research.

In dit e-book leer je:

– Hoe je “Nee” als volle zin kunt inbrengen
– Hoe je complimenten in waarde kunt ontvangen, maar een aanvulling zijn op jouw bewustzijn
– Welke voedingsstoffen van essentieel belang zijn om goede prestaties te behalen
-Hoe jouw eigenwaarde een boost kan krijgen
– Je jouw dromen waar kunt maken
– Het nut van loslaten
– Rust te creëren door structuur in te brengen

Download Zet Jezelf Voorop | AANKOOP
No payment items has been selected yet